Hefty

Hefty -

Et funkis hjem

Et funkishus (foto benee-huse.dk)

Et funkishus (foto benee-huse.dk)

Forestil dig et smukt og kantet hjem med en enkel og stilren æstetik, hvor byggematerialerne afspejler en fremadsikret tankegang. Materialerne er ikke er organiske, som i så mange andre hjem. På den måde undgår du skimmel og den slags svamp. Huset ligger som en skulptur placeret i perfekt harmoni på den grund, hvor det er opført. Funkis stilen minder meget om bungalow-huse med deres flade tage og kantet natur. De deler også træk med arkitektur fra Bauhaus perioden, grundet den store emfase på det funktionelle. Men Funkishuse er mere end denne arv, de er også længehuse (rektangulære huse) og atriumhuse og vinkel/gårdhavehuse.

Vinkel/gårdhavehuse er en familieduelig Funkis

I et Funkis hjem af typen vinkel/gårdhavehus indrettes huset med et centralt køkken/opholdsrum, så huset nemt kan deles op i en forældre- og i en børneafdeling i hver sin side af huset. Det er en genial løsning for de familier, hvor man gerne vil have plads til også at være voksen, samtidig med at man giver sine børn deres egen lille del af huset at boltre sig på. Ved at dele det lidt, kan far og mor stadig sætte en jazzplade på og sidde og nyde et glas vin i forholdsvis fred og ro. Eller have gæster uden for mage forstyrrelser. Det hele skal ikke gå op i bleer og børneråb, man må gerne indrette sig til en bedre løsning, hvor der er tænkt i at alle behov skal integreres. Et funkis hjem er netop et sådant hus, hvor du kan gå til dit arkitektfirma og fremlægge dine behov og få skræddersyet en Funkis, som netop passer til dig. Du kan selvfølgelig også få både carport og læmur til din Funkis, hvis du har lyst til det. Du bestemmer. Funkis kan rumme det hele. Funkis kan rumme dig i hele din behovsudstrækning.

Find dit nye Funkis hjem her

Måske er det på tide at købe en rigtig gode juniorseng til dit barn

Juniorseng (foto: traevarer.dk)

Juniorseng (foto: traevarer.dk)

Når dit barn når en bestemt alder, så skal han eller hun ikke ligge i en tremmeseng mere. Det er for helt små børn. De kommer – hurtigere end man lige regner med – til en alder, hvor en god juniorseng vil være den oplagte løsning i stedet for. Og det handler faktisk om, at man ikke skal vente alt for længe med at købe en juniorseng. Et stort barn har simpelthen ikke godt af at ligge i en tremmeseng, hvis han eller hun til sidst ikke kan være der. Så tjek lige, om det ikke er ved at være på tide at skrifte tremmesengen ud med en juniorseng. Du kan læse mere om juniorsenge her under, hvis du har lyst.

Du kan finde den perfekte juniorseng til dit barn

En juniorseng er ikke en voksenseng. Det er en seng, der er imellem børnestørrelse og voksenstørrelse. Det er en seng, hvor dit barn rigtig kan få lov til at boltre sig. Det er vigtigt, at børn har god plads om natten, når de skal sove. For de små krabater vokser også om natten. Det er da helt sikkert. Og børn ligger ikke stille – det kan vi vist alle blive enige om. Så de skal have pladsen til at bevæge sig, selv om de sover. Det er meget vigtigt faktisk.

Du kan lede efter den perfekte juniorseng online lige nu

Hvis du ved, at det er ved at være på tide, at du køber den juniorseng, så start da din jagt lige her på nettet. Du kan finde en masse forskellige senge, så du kan blive inspireret til, hvilken en det skal være, når I står derude i butikken.

 

Klik her for at finde den helt perfekte juniorseng til dit barn

Ha’ en dejlig og flot seng at sove i

Få den bedste seng til dig eller en i din familie

Din søvn er vigtig og du skal tage hånd om den (foto sengespecialisten.dk)

Din søvn er vigtig og du skal tage hånd om den (foto sengespecialisten.dk)

Hver evig eneste nat tilbringer vi mennesker rigtig mange timer i vores senge. Det er en super dejlig følelse at ligge der, godt puttet under sin dyne og med hovedet placeret på en dejlig blød pude. Endnu bedre er det at vågne op med en følelse af velvære, hvor man kan mærke at man har sovet godt, og at man herved er fuldstændig klar til de strabadser, som dagen byder på. Nu hvor vi skal bruge så mange timer i vores seng, og hvor det er så helt vildt dejligt at have en god seng, så bør man også sikre sig, at det er tilfældet. Altså bør man for alt i verden sikre sig, at man har en rigtig god seng.

Udskift den gamle slidte seng med en ny og dejlig seng, der hjælper dig med at opfylde dit søvnbehov.

En seng bliver ikke ved med at være så god som ny, det er vigtigt at huske dette, og derfor betyder det også, at en seng bliver slidt med tiden. Det er nu også meget forståeligt taget i betragtning, at vi ligger i vores seng ca. 7 timer hver evig eneste nat året rundt. Samtidig med det, så bliver vi ikke yngre og vores kroppe ændrer sig med tiden. Hermed ændrer vores behov sig også i forhold til, hvilken seng den har det bedst med at ligge i. Derfor bør man engang i mellem lige overveje, om det er ved at være på tide, at man udskifter sin gamle hullede madras og seng. Din søvn er nemlig vigtigt, og det skal man tage alvorligt. Jo bedre seng, jo bedre søvn og jo bedre helbred og liv.

Se på en god seng, og find den helt rigtige seng til dig eller en anden i din familie.

Læs mere om gode senge her:

Gode senge er det vigtigste for en super søvn

Man gør børnene glade med en junior seng

Tempur senge kan give den rigtige støtte

Altaner giver både tid og rum til fordybelse

Altaner (foto: minaltan.dk)

Altaner (foto: minaltan.dk)

Vi lever i et samfund, hvor der konstant bliver udviklet nye udtryk, som vi ikke blot skal lære at forstå betydningen af, men vi skal også lære at forstå, hvordan vi overfører dem til vores egen tilværelse. Det kræver flere ting; blandt andet kræver det, at man konstant er opmærksom på, hvordan man lever sit eget liv, i forhold til de bestemmelser som bliver puttet nedover os som individer i et postmoderne samfund. Eksempelvis er selvrespekt og livskvalitet to begreber, som vi konstant bliver holdt op på at forstå og forholde os til. Det er samtidig to ganske beslægtede begreber – man skal nemlig have en stor selvrespekt, for at man konstant kan revidere og øge sin livskvalitet. Hvis man vil have respekt for sig selv, er der nogle elementer, man kan putte ind i sin hverdag for at øge livskvaliteten. Eksempelvis at man sørger for at få frisk luft hver morgen – dette kan man sikre sig, hvis man køber og installerer en altan. På den måde kan man sikre sig, at man får den fornødne luft hver morgen, og at det ikke kun er turen fra hoveddøren til bildøren der giver ilt til hjernen.

Livet i hjemmet kan foregå udendørs

Altaner kan fungere som mange andre ting end blot en måde at få frisk luft på. Hvis man sørger for at give sig selv tid til at nyde sin altan, vil man opleve, at det kan blive et frirum, hvor der ikke blot er tid til tænkning, men også til at selvransagelse og fordybelse. Man får altså et sted, hvor man er i kontakt med naturen og de ydre omgivelser, samtidig med at man er i sit hjem. Dette kan ikke undervurderes eller negligeres, ligesom effekten heller ikke er at kimse af. Så ønsker man, at livet i hjemmet ikke blot skal foregå indendørs, så bør man anskaffe sig en altan.

 

Køb altaner hos minaltan

 

Læs meget mere om altaner her:

Altaner er til alle som gerne vil nyde livet og solen

Bo bedre med en stålaltan

Altaner i stål er rammen for en solrig tilværelse

Et passivhus sparer både på penge og miljø

Oplev selv et passivhus (foto ltm.dk)

Oplev selv et passivhus (foto ltm.dk)

Det allermest essentielle af vores liv er, at vi kan give os selv lov til at drømme. Man skal drømme om alting. Om den store kærlighed, om en ny bil, om bedre løn. Hvad mange måske går og drømmer om er et nyt hus. Vi ønsker alle, at der skal være plads og rum til at huse vores familie og dennes behov i hjemmet, hvad enten man snakker om medlemmernes individuelle behov eller det fælles behov, man har som familie. Derfor skal man altid sørge for, at huset har de nødvendige specifikationer, så huset arbejder til familiens fordel frem for at modarbejde. Erhverver man sig et passivhus, kan man være sikker på, at huset hjælper en i dagligdagen. Det kan man være sikker på af flere årsager. Først og fremmest bliver familiens energiforbrug kraftigt nedsat, idet huset kun bruger en brøkdel af, hvad en normal muremestervilla måske gør. Derfor sparer man mange penge på el og varmeregninger, når man bor i et passivhus.

Spar på miljøet samtidig

Samtidig med at man gerne vil spare penge og derfor altid er på udkig efter et godt tilbud eller den økonomisk mest plausible løsning, så bliver vi også tudet ørene fulde af, hvordan vi skal passe på miljøet og kloden vi bor på. Det gør vi gennem indsamlinger, beretninger fra internationale toppolitiske klimakonferencer, samt større demonstrationer. Derfor er det noget, der er begyndt at berøre os alle, uanset hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Køber man et passivhus, kan man være sikker på, at man passer på og sparer på klimaet hver dag, blot ved at bo i ens hus. Dette kan dårligt være noget, man ikke ønsker, hvorfor et passivhus næsten altid vil være en strålende løsning for alle familier. Man sparer altså både på miljøet, ligesom man også sparer på egne penge.

Find dit passivhus hos LTM

 

Du kan læse mere om lavenergihuse her:

Lavenergihus – til glæde for både dig og miljøet

Besparende og hygiejnisk sæbedispenser

sæbedispenser  (foto: kontorting.dk)

sæbedispenser (foto: kontorting.dk)

En af de store syndere, når det handler om sygefravær, er hygiejnen i den enkelte virksomhed. Det er ikke alle, der er opmærksomme på det, men en dårlig hygiejne på den enkelte arbejdsplads kan have fatale konsekvenser for helbredet på denne arbejdsplads. Heldigvis er det et af de områder, hvor der kan gøres rigtig meget for at forbedre forudsætningerne for den gode hygiejne. Her er der vel at mærke tale om forbedringer, der kommer alle til gode. Den ansatte får et bedre helbred og færre dage i sengen og arbejdsgiveren får nedbragt sygefraværet og kan på den måde spare rigtig mange penge, samtidig med at de resterende medarbejdere spares for den stressende byrde, der er en naturlig følge af et højt sygefravær i en virksomhed. Det kan lyde banalt, men et af de tiltag, der virker bedst i forhold til hygiejnen, er at sikre, at der bliver vasket hænder i virksomheden.

Hygiejnisk sæbedispenser

Her er der mange tiltag, der kan have stor betydning, men et af de nemmeste områder at sætte ind på er i valget af sæbedispenser. Det er nemlig ikke helt uden betydning i forhold til håndvasken, hvilken sæbedispenser der er monteret. Hvis der ligger en ulækker håndsæbe ved siden af vasken er der flere, der ikke vil benytte sig af den. Hvis der derimod hænger en ren sæbedispenser på væggen, vil den virke indbydende i forhold til den personlige hygiejne. En sæbedispenser kan anvendes til flere formål, der kan have betydning for hygiejnen på arbejdspladsen. I de fleste køkkener er der kun opvaskemiddel, og på den måde indbyderkøkkenet ikke til, at man vasker hænderne. Hvis der i køkkenet opsættes en sæbedispenser, vil det virke indbydende til, at man løbende vasker hænderne i forbindelse med andre gøremål.

 

Køb sæbedispenser hos kontorting

Wonderland giver en fortryllende nattesøvn

Wonderland  (foto: sengespecialisten.dk)

Wonderland (foto: sengespecialisten.dk)

Med en seng fra det klassiske mærke Wonderland kan du være sikker på, at din nattesøvn bliver en fortryllende oplevelse, og det gælder hver nat. Wonderland har i mange år produceret senge, der især har været kendt for deres høje niveau, når det handler om komfort. Komforten i sengen er af yderst vigtig karakter, og på det punkt kan du være sikker på ikke at gå ned på udstyret med en seng fra Wonderland. Wonderland er kendt for en lang tradition for kvalitet, der sigter mod at sætte den enkelte brugers søvn i højsædet. I Wonderlands produktion af sengene er det den gode oplevelse af søvnen, der er i centrum. For en sengeproducent som Wonderland er det altafgørende, at deres kunder sover godt. Det er en kvalitet og et mantra, der tydeligt kan mærkes, når du lægger dig i en seng fra Wonderland. Gå ikke glip af den gode nats søvn i en specialproduceret seng af mærket Wonderland.

Wonderland har i mange år produceret senge af høj kvalitet

Hvis du er på udkig efter noget nyt til soveværelset, så kan dit valg af seng have stor betydning for kvaliteten af din nattesøvn. Med en seng fra Wonderland kan du forøge denne kvalitet med mange længder. De fleste ved, at det kan være svært at præstere på et højt niveau, hvis man ikke har fået en god nats søvn. Det problem kommer du nemt ud over med en seng fra Wonderland i høj kvalitet. Wonderland producerer mange forskellige typer af senge. Det er muligt at finde de klassiske modeller inden for kategorien dobbeltsenge. Men Wonderland har igennem tiderne været pionerer inden for at udvikle nye modeller, der alle søger at give dig den bedste oplevelse i sengen.

 

Læs mere om Wonderland her

Spar bekymringer med en skruemaskine tilbud

Gør arbejdet lettere. (foto bauhaus.dk)

Gør arbejdet lettere. (foto bauhaus.dk)

Tilværelsen kan af og til være hård. Den kan være hård økonomisk, og den kan være hård på det personlige plan. Økonomisk får vi hver måned, ja næsten hver uge, en lang række regninger kastet i vores postkasse og i vores e-Boks, hvorfor det af og til kan være svært at betale dem alle. På det personline plan, må vi bare erkende, at vi lever i en verden, hvor vi hver dag skal tage stilling til stadig flere ting, hvad enten det er stort eller småt. Derfor må vi se på, om vi kan skabe mulighed for at reducere den økonomiske og personlige byrde i tilværelsen. Det lyder meget banalt, men en skruemaskine kan løse mange problemer for os. Vi kan spare rigtig mange håndværkerregninger væk, ligesom vi kan få rigtig meget tid til os selv, når vi går og løser de problemer, vi nu kan løse med en skruemaskine. Derfor er det et redskab til hjemmet, men i ligeså høj grad til os selv.

Det mest universelle værktøj

På mange måder er en skruemaskine det mest universelle værktøj af alle, hvorfor vi også må se på, om ikke vi skal have os sådan en. Man kan bore huller, hænge ting op, skrue ting fast og meget mere, hvis man køber en god skruemaskine. Måske kan man tilmed få den på tilbud, hvorfor den pludselig kan blive en rigtig god investering. Før vi købe en skruemaskine på tilbud, skal vi dog sikre os, at den har de fornødne funktioner. Den skal gerne have en slagfunktion, således at vi kan bore huller med den, ligesom den også gerne skal have en lille lampe i, så vi kan se, hvor vi borer, uanset om det er et mørkt eller et lyst sted. Derfor skal vi lige have hjernen med, før vi køber den første og bedst skruemaskine.

Find en skruemaskine på tilbud her

En seng hjemmets allervigtigste møbel – se her hvorfor

Spar sammen til en god seng! (foto Dunlopillo.dk)

Spar sammen til en god seng! (foto Dunlopillo.dk)

En seng består af mange dele

Hvis du skal ud og have en ny seng, er det vigtigt, at du finder en, der både er i den helt rigtige størrelse, og som er kvalitetstestet, så du ved, at du ikke bare køber noget billigt skrammel, der falder fra hinanden allerede første nat.

Udover det skal din seng selvfølgelig bestå af nogle andre dele, som helst også skal være perfekte, for at hele din natte- eller soveoplevelse bliver perfekt. Her skal du blandt andet til at finde en madras, dyne, pude og betræk til disse, hvis du vil have en optimal seng.

”Byg” din egen seng

Som ovennævnt er der nogle komponenter, som er vigtige at tænke ind i processen omkring valget af den perfekte seng. Du skal både sørge for, at din hovedpude er så blød, at du nærmest falder i søvn ved at lægge dig på den, at din dyne hverken er for varm eller for kold, og at din madras er perfekt i blød- eller hårdhed, når det kommer til din ryg. Når de ting så er klaret, mangler du bare at finde det perfekte ”stel” til at huse alle de ting, og det er her, at selve underdelen af din seng kommer ind i billedet. Når du har fundet den, og har opfyldt alle ovenstående ting, får du en perfekt seng.

Sengen er hjemmets vigtigste møbel

Hvis du har haft en lang og hård, udmattende dag på arbejdet, hvor du har skullet nå en million ting, er det vigtigt, at du kan sove godt om natten, så du kan være frisk og veludhvilet til endnu en dag. Det kan du kun, hvis du finder en god seng, som er dejlig for dig at ligge i, og som ikke er så dejlig, at du ikke kan komme op fra om morgenen.

Find en flot seng her

 

Læs mere om senge:

Gode senge er det vigtigste for en super søvn

En god seng er grundlaget for en god hverdag

Du har stadig mulighed for at få opført din drømme patriciervilla

 

Patriciervilla (foto: ltm.dk)

Patriciervilla (foto: ltm.dk)

Der er vel ikke mange mennesker, som ikke har gået drømt om at få fingre i en smuk patriciervilla, og det er der ikke så meget at sige til, for der findes ikke ret mange ting, der er smukkere end sådan et hus. Men det kan være svært at få fingre i netop et af de skønne huse, og hvis man gør, er det ikke sikkert, at det lever 100 procent op til ens forventninger, men det kan man heldigvis selv gøre noget ved! For selvom patriciervillaen oprindeligt blev opført fra år 1860 og frem til cirka år 1930, så kan man igen få bygget de smukke huse, er det ikke skønt? Og når man selv får bygget sig en patriciervilla, så bestemmer man jo også helt selv, hvordan det skal se ud, hvor stort det skal være, hvor det skal opføres, det hele er ganske enkelt op til en selv, ergo kan man få sit drømmehus, som er inspireret af de gamle smukke huse.

Find en der er i stand til at bygge din patriciervilla

Men når man så skal have bygget sin egen smukke patriciervilla, så er det jo rigtig vigtigt, at man finder en partner, der er i stand til det, for det er ikke noget, alle og enhver er i stand til, det kræver et vist speciale. Men det er heldigvis muligt at finde en partner, der kan leve op til dette, og som har meget stor erfaring indenfor området, så når man finder en, der er i stand til at bygge en patriciervilla, så er man i trygge hænder, så man kan være ganske rolig. Inden man går i gang med det endelige byggeri af patriciervillaen, så kan det være en god idé at søge inspiration til sit nye hjem på nettet, så man får præcis det, man ønsker sig, det har man krav på.

 

Klik her og kom godt i gang med din patriciervilla

 

Læs meget mere om at bygge nyt hus her:

Få dine største drømme opfyldt – byg hus!

Lavenergihus – til glæde for både dig og miljøet

Alle og enhver kan gå i gang med et nybyggeri