Hefty

Hefty -

Wonderland giver en fortryllende nattesøvn

Wonderland  (foto: sengespecialisten.dk)

Wonderland (foto: sengespecialisten.dk)

Med en seng fra det klassiske mærke Wonderland kan du være sikker på, at din nattesøvn bliver en fortryllende oplevelse, og det gælder hver nat. Wonderland har i mange år produceret senge, der især har været kendt for deres høje niveau, når det handler om komfort. Komforten i sengen er af yderst vigtig karakter, og på det punkt kan du være sikker på ikke at gå ned på udstyret med en seng fra Wonderland. Wonderland er kendt for en lang tradition for kvalitet, der sigter mod at sætte den enkelte brugers søvn i højsædet. I Wonderlands produktion af sengene er det den gode oplevelse af søvnen, der er i centrum. For en sengeproducent som Wonderland er det altafgørende, at deres kunder sover godt. Det er en kvalitet og et mantra, der tydeligt kan mærkes, når du lægger dig i en seng fra Wonderland. Gå ikke glip af den gode nats søvn i en specialproduceret seng af mærket Wonderland.

Wonderland har i mange år produceret senge af høj kvalitet

Hvis du er på udkig efter noget nyt til soveværelset, så kan dit valg af seng have stor betydning for kvaliteten af din nattesøvn. Med en seng fra Wonderland kan du forøge denne kvalitet med mange længder. De fleste ved, at det kan være svært at præstere på et højt niveau, hvis man ikke har fået en god nats søvn. Det problem kommer du nemt ud over med en seng fra Wonderland i høj kvalitet. Wonderland producerer mange forskellige typer af senge. Det er muligt at finde de klassiske modeller inden for kategorien dobbeltsenge. Men Wonderland har igennem tiderne været pionerer inden for at udvikle nye modeller, der alle søger at give dig den bedste oplevelse i sengen.

 

Læs mere om Wonderland her

Spar bekymringer med en skruemaskine tilbud

Gør arbejdet lettere. (foto bauhaus.dk)

Gør arbejdet lettere. (foto bauhaus.dk)

Tilværelsen kan af og til være hård. Den kan være hård økonomisk, og den kan være hård på det personlige plan. Økonomisk får vi hver måned, ja næsten hver uge, en lang række regninger kastet i vores postkasse og i vores e-Boks, hvorfor det af og til kan være svært at betale dem alle. På det personline plan, må vi bare erkende, at vi lever i en verden, hvor vi hver dag skal tage stilling til stadig flere ting, hvad enten det er stort eller småt. Derfor må vi se på, om vi kan skabe mulighed for at reducere den økonomiske og personlige byrde i tilværelsen. Det lyder meget banalt, men en skruemaskine kan løse mange problemer for os. Vi kan spare rigtig mange håndværkerregninger væk, ligesom vi kan få rigtig meget tid til os selv, når vi går og løser de problemer, vi nu kan løse med en skruemaskine. Derfor er det et redskab til hjemmet, men i ligeså høj grad til os selv.

Det mest universelle værktøj

På mange måder er en skruemaskine det mest universelle værktøj af alle, hvorfor vi også må se på, om ikke vi skal have os sådan en. Man kan bore huller, hænge ting op, skrue ting fast og meget mere, hvis man køber en god skruemaskine. Måske kan man tilmed få den på tilbud, hvorfor den pludselig kan blive en rigtig god investering. Før vi købe en skruemaskine på tilbud, skal vi dog sikre os, at den har de fornødne funktioner. Den skal gerne have en slagfunktion, således at vi kan bore huller med den, ligesom den også gerne skal have en lille lampe i, så vi kan se, hvor vi borer, uanset om det er et mørkt eller et lyst sted. Derfor skal vi lige have hjernen med, før vi køber den første og bedst skruemaskine.

Find en skruemaskine på tilbud her

En seng hjemmets allervigtigste møbel – se her hvorfor

Spar sammen til en god seng! (foto Dunlopillo.dk)

Spar sammen til en god seng! (foto Dunlopillo.dk)

En seng består af mange dele

Hvis du skal ud og have en ny seng, er det vigtigt, at du finder en, der både er i den helt rigtige størrelse, og som er kvalitetstestet, så du ved, at du ikke bare køber noget billigt skrammel, der falder fra hinanden allerede første nat.

Udover det skal din seng selvfølgelig bestå af nogle andre dele, som helst også skal være perfekte, for at hele din natte- eller soveoplevelse bliver perfekt. Her skal du blandt andet til at finde en madras, dyne, pude og betræk til disse, hvis du vil have en optimal seng.

”Byg” din egen seng

Som ovennævnt er der nogle komponenter, som er vigtige at tænke ind i processen omkring valget af den perfekte seng. Du skal både sørge for, at din hovedpude er så blød, at du nærmest falder i søvn ved at lægge dig på den, at din dyne hverken er for varm eller for kold, og at din madras er perfekt i blød- eller hårdhed, når det kommer til din ryg. Når de ting så er klaret, mangler du bare at finde det perfekte ”stel” til at huse alle de ting, og det er her, at selve underdelen af din seng kommer ind i billedet. Når du har fundet den, og har opfyldt alle ovenstående ting, får du en perfekt seng.

Sengen er hjemmets vigtigste møbel

Hvis du har haft en lang og hård, udmattende dag på arbejdet, hvor du har skullet nå en million ting, er det vigtigt, at du kan sove godt om natten, så du kan være frisk og veludhvilet til endnu en dag. Det kan du kun, hvis du finder en god seng, som er dejlig for dig at ligge i, og som ikke er så dejlig, at du ikke kan komme op fra om morgenen.

Find en flot seng her

 

Læs mere om senge:

Gode senge er det vigtigste for en super søvn

En god seng er grundlaget for en god hverdag

Du har stadig mulighed for at få opført din drømme patriciervilla

 

Patriciervilla (foto: ltm.dk)

Patriciervilla (foto: ltm.dk)

Der er vel ikke mange mennesker, som ikke har gået drømt om at få fingre i en smuk patriciervilla, og det er der ikke så meget at sige til, for der findes ikke ret mange ting, der er smukkere end sådan et hus. Men det kan være svært at få fingre i netop et af de skønne huse, og hvis man gør, er det ikke sikkert, at det lever 100 procent op til ens forventninger, men det kan man heldigvis selv gøre noget ved! For selvom patriciervillaen oprindeligt blev opført fra år 1860 og frem til cirka år 1930, så kan man igen få bygget de smukke huse, er det ikke skønt? Og når man selv får bygget sig en patriciervilla, så bestemmer man jo også helt selv, hvordan det skal se ud, hvor stort det skal være, hvor det skal opføres, det hele er ganske enkelt op til en selv, ergo kan man få sit drømmehus, som er inspireret af de gamle smukke huse.

Find en der er i stand til at bygge din patriciervilla

Men når man så skal have bygget sin egen smukke patriciervilla, så er det jo rigtig vigtigt, at man finder en partner, der er i stand til det, for det er ikke noget, alle og enhver er i stand til, det kræver et vist speciale. Men det er heldigvis muligt at finde en partner, der kan leve op til dette, og som har meget stor erfaring indenfor området, så når man finder en, der er i stand til at bygge en patriciervilla, så er man i trygge hænder, så man kan være ganske rolig. Inden man går i gang med det endelige byggeri af patriciervillaen, så kan det være en god idé at søge inspiration til sit nye hjem på nettet, så man får præcis det, man ønsker sig, det har man krav på.

 

Klik her og kom godt i gang med din patriciervilla

 

Læs meget mere om at bygge nyt hus her:

Få dine største drømme opfyldt – byg hus!

Lavenergihus – til glæde for både dig og miljøet

Alle og enhver kan gå i gang med et nybyggeri

At åbne en yderdør er som at åbne en dør til et liv

Hvad er der bag jeres yderdør? (foto bauhaus.dk)

Hvad er der bag jeres yderdør? (foto bauhaus.dk)

Ens hjem er ens frirum. Man kan gå så vidt som til at sige, at det er ens retmæssige ”territorium”. Dette er et forhold der stammer mange år tilbage, da den private ejendomsret bliver indstiftet. Retten til at eje og især retten til at eje sin egen grund. Det er et fuldstændig afgørende princip, der i høj grad er med til at definere og konstituere det samfund vi lever i. Det er en ret, det kun er de færreste, der vil give afkald på. Det ligger ganske enkelt så dybt forankret i stort set alle mennesker, at en verden uden private ejendomme virker ganske umulig. Dermed ikke sagt at man skal gøre alt hvad man kan, for at håndhæve denne ret. Selvtægt er for eksempel imod loven, og ikke noget man bør forsøge sig med. Desværre er det bare ikke alle, der kan finde ud af at skelne imellem, hvad der er deres, og hvad der tilhører andre. Det er en synd og en skam, for havde man lidt mere tillid til hinanden, ville verden måske være et meget rarere sted at være. Dette er spekulationer og formentlig ren utopi.

En yderdør er døren til dit liv

Da det desværre ikke er alle, der kan finde ud af at respektere andres ting, er en god yderdør helt essentiel. Man skal naturligvis ikke være alt for paranoid, men det skader ikke, at gøre det lidt svært for folk, der ønsker at trænge ulovligt ind. Når yderdøren til ens hjem åbnes, åbnes nemlig også døren til ens liv. Alle ens ejendele og personlige ting er gemt bag den dør. Det gælder ikke kun værdifulde ting, for elektronisk udstyr kan altid erstattes. Nej, det handler mere om arvestykker og gamle fotografier. Ting der ville være superærgerlige at miste, såfremt man skulle være så uheldig.

Find en super yderdør her

Skønt design og funktionalitet hænger sammen i tv borde

Et smukt og stilfuldt tv bord (foto ide.dk)

Et smukt og stilfuldt tv bord (foto ide.dk)

Design og funktionalitet har hængt sammen i mange år. På en måde så har design siden det 20. århundrede også været ensbetydende med løsninger, der giver mening, og som på den måde åbenbarer en verden af muligheder for os. Bauhaus-traditionen i sin tid ønskede at nedbryde den dualisme, der var mellem det skønne og det hverdagslige. Det lykkedes de med. Deres simple design har ligesiden været et sprog, som mange af de nyere designteorier også har talt. Af den grund er der stor inspiration at hente hos både bauhaus og den nuværende æstetik, der bliver drevet af de nutidige designere.

Tingene og deres brug

Der er således et mindre skel mellem livet selv og den funktion, som tingene gerne skulle have tilbyde os i kraft af deres form. Form og indhold brydes ned med design, der er skabt i vellykkede og velformede udformninger. Tingene skinner ikke bare skønt, men føles også skønne i deres brug. Tingene er, hvad de giver sig ud for. Simplicitet har lige siden været et varemærke og er det også i disse tider. Måske skulle man også kigge på nogle af de tv borde, der på lignende vis udtrykker simplicitet og skønhed. Hjemmet kan på sin vis blive forskønnet af de uendeligt mange muligheder, der bliver tilbudt i kraft af designformen.

Tv borde og muligheder

Tv borde kommer i mange forskellige afskygninger. Tv borde er med til at tilbyde muligheder og perspektiver på løsninger, og netop af den grund er det værd at anbefale. Hvem ved? Måske bliver tv-hyggen ligefrem lidt hyggeligere og lidt bedre af de skønne former, der omkranser fjernsynskassen. TV borde kan i hvert fald være med til at øge funktionaliteten og brugen af tv’et, så det giver mening i forhold til det liv, som bliver ført. For alle har deres egne vaner og krav. Og de må gerne tilfredsstilles.

 

Klik her for at se på flotte tv borde

Alle og enhver kan gå i gang med et nybyggeri

Glæder ved et nyt hus er noget specielt (foto benee-huse.dk)

Glæder ved et nyt hus er noget specielt (foto benee-huse.dk)

Troede du kun, at nybyggeri var for de rige inde i byen? Så kan du godt tro om igen. Nybyggeri er nemlig for alle og enhver. Heldigvis. Det handler bare om, at man har sparet op og får solgt sit hus, så der er penge til at gå i gang med det nye projekt. Det er ofte sådanne projekter, man også sagtens kan få lov til at låne til i banken. Det er fast ejendom, der kun vil stige år efter år. Derfor er det altså også en mulighed for dig at komme i gang med et nybyggeri. Måske endda før end du aner?

Derfor skal du vælge nybyggeri – det er den bedste løsning

Du skal vælge nybyggeri, fordi det giver dig en mulighed for at sætte dit præg på resten af dit liv. Der er mange ting i vores liv, vi ikke selv bestemmer over. Det er ligesom en del af livet. Men det er så rart, når der rent faktisk er noget, vi selv kan have kontrol over. Og det er altså vores bolig, der er en af de områder, vi selv kan have kontrol over. Derfor kan det anbefales, at du får gang i et nybyggeri. Det giver nemlig dig kontrollen tilbage. Og det er da en positiv ting, ikke?

Find det perfekte firma til at hjælpe dig med dit nybyggeri

Du kan finde det perfekte firma til dit nybyggeri lokalt. Eller der er der i hvert fald en stor mulighed for, at du kan. Der er mange lokale firmaer, der er gode til at bygge huse. Det kan betale sig at vælge dem, fordi de kender til området, og du derfor ender med det bedste resultat på den bedste grund.

Klik her for at få mere information om nybyggeri

Med en glastavle kan du holde styr på opgaverne

Hold orden med en smart glastavle (foto kontorting.dk)

Hold orden med en smart glastavle (foto kontorting.dk)

Det kan ofte være svært at danne sig et klart overblik over arbejdsugen. Det gælder både i forhold til kalenderaftaler og planlagte møder, men i ligeså høj grad for overblikket over ugens konkrete opgaver. Derfor kan det være smart at indrette kontoret, så det fordrer overblik og orden. Dette gøres nemt med en glastavle. Med en glastavle bliver det nemt at holde styr på ugens møder. Du kan skrive ugedagene i hver sin farve, hvor du ud for ugedagens navn kan skrive de, hvornår der er møder, hvad temaet for mødet er, og hvad der skal forberedes til mødet. På den måde er du sikker på, at du altid møder velforberedt op til dine møder, og samtidig er der med garanti ikke nogle møder, der kommer bag på dig. Du kan også anvende en glastavle, når du skal danne dig et overblik over ugens opgaver. Med en glastavle er det nemt at finde sin egen struktur, og at overholde ordenen.

Med en glastavle på kontoret får du et fleksibelt arbejdsredskab

En glastavle er et meget fleksibelt arbejdsredskab, der kan hjælpe dig med at holde bevare overblikket. Med en glastavle bliver din hverdag fleksibel, da du opnår et bedre overblik over dagens gøremål. Inden for den populære mangagement genre lean er en glastavle et nødvendigt redskab, der gør det muligt at få overblik over de forskellige led i en arbejdsproces. Med en glastavle kan du danne dig dette overblik, samtidig med at det giver dig mulighed for at optimere de enkelte processer. Det er noget, der tydeligt kan mærkes på bundlinjen. Investeringen i en glastavle er meget lille, men den har potentiale til at give et stort afkast.

 

Se på en smart glastavle hos kontorting

Find en sofa som emmer af hygge og som du bare må eje

Find din sofa på nettet i dag (foto ilva.dk)

Find din sofa på nettet i dag (foto ilva.dk)

Man kan ikke undvære en sofa, er det ikke sandt? Og hvis man er nød til at undvære en sofa for eksempel på grund af pladsmangel, så gør det fysisk ondt, og man er ikke rigtig tilfreds, og det er forståeligt nok!

En sofa er intet mindre end genial, for den kan noget, som en seng for eksempel ikke kan. For på en sofa kan man få sig en skøn lur, ligesom man kan i sin seng, men man kan mere end bare at tage sin en dejlig lur efter en lang dag på arbejde, man kan nemlig også bare sidde i den og hygge sig med sine venner eller sin familie.

Find den perfekte sofa til dig og dit budget

Hvor får man så fat i en god og lækker sofa? Det kan man heldigvis rigtig mange steder, så er er bare med at smutte i vinterjakken og komme af sted for at få kigget på en masse og få også afprøvet en masse. Det er den bedste både at finde den sofa, der passer bedst til en og ens behov. Når man opsøger en butik, hvor de forhandler sofaer, så er der den fordel, at de ofte har en udstilling, hvor forskellige sofaer indgår i en fiktiv stue, og man kan dermed se, hvordan man kan sammensætte forskellige møbler og hvor meget ens drømmesofa egentlig fylder i et rum. Og hvis man ikke orker at opsøge en butik fysisk, så kan man med få klik finde sin næste sofa på nettet. Det er super nemt og man kan ofte finde gode tilbud på sofaer, og så kan man få den leveret til sin adresse.

Det gode ved sofaer er, at de findes i så mange prisklasser, så uanset hvordan ens budget ser ud, så er det muligt at finde sig en lækker sofa i god kvalitet, som netop passer til ens budget.

 

Klik her og find en lækker sofa

Et arbejdsbord skåner ryggen og øger moralen

Det er godt med en kreativ plads (foto travarer.dk)

Det er godt med en kreativ plads (foto travarer.dk)

Enhver der har gået i folkeskole, på gymnasium eller måske på universitetet kender følelsen af, at en opgave bliver uoverskuelig. Man roder rundt i tekster, bilag og dokumenter. Er der rod i omgivelserne, kommer der per automatik rod i hovedet og tankerne, hvilket hverken fører til en god arbejdsmoral, en god skriveproces eller, i værste fald, et godt resultat. Det sker ofte, hvis man ikke tager opgaven seriøst og for eksempel ligger i sengen, sidder ved spisebordet, eller i sofaen og skriver opgaven. Der er ikke plads til de mange papirer, man bruger i opgaveskrivningen, og når der ikke er det, forsvinder pladsen til at hjernen kan producere konstruktive tanker, som kan bruges til at fifle ned på papir eller taste ind på computeren. Derfor er det vigtigt, at man finder et godt, rummeligt sted at sidde, hvor man kan organisere sine ting og derigennem organisere sine tanker.

Sådan et sted kunne meget vel være ved et arbejdsbord. Arbejdsbordet er lavet til den slags arbejde, og det har derfor den fornødne størrelser, den rigtige højde og funktionelle justeringsmuligheder.

Et arbejdsbord er en tjeneste til din ryg

Skriver man en opgave, eller laver man noget arbejdsrelateret, hvor man skal sidde med det længe, så kan det give varige men, hvis ikke man sidder i den rigtige position, når man udfører arbejdet. Sidder man eksempelvis i sofaen, så er det skadeligt for ryggen, da højdeforholdet mellem bordplade og sofasædet ikke er beregnet til at sidde der for længe af gangen. Sætter man sig derimod ved et arbejdsbord, har man muligheden for at justere bordpladens højde, alt efter hvad man ønsker, og hvilken stol man sidder på. Skåner man sig selv for de kropslige komplikationer, som kan opstå, hvis man sidder forkert, bliver arbejdet også lettere at udføre, hvorfor et arbejdsbord er en optimal løsning.

Find dit næste arbejdsbord her: