Hefty

Hefty -

Juniorer skal have juniorsenge

En god seng er altid en vigtig investering (foto traevarer.dk)

En god seng er altid en vigtig investering (foto traevarer.dk)

Der er mange der tror, at det er en god idé, at ens børn går fra eksempelvis en tremmeseng direkte over til en høj seng med rutsjebane eller en decideret voksenseng. En af grundene til at mange anser dette for at være en god idé, er, at børnene modnes hurtigere, hvis de lærer at sove i en rigtig seng. Det er i hvert fald en udbredt holdning. En anden holdning måske værd at udbrede, er, at børnene slet ikke modnes hurtigere ved at blive lagt over i voksensenge, at det tværtimod får den modsatte effekt. Årsagen hertil er, at børnene oplever at ligge i en seng, der ikke er proportioneret efter deres mål, hvilket lader dem tilbage med en følelse af at være meget lille.

Velproportionerede juniorsenge

Derimod er det en brand god idé, at ens juniorbørn får juniorsenge, da disse netop er produceret med tanke på junior-proportioner. Juniorerne vil i tilsvarende juniorsenge, føle sig langt mere accepterede og anerkendte, frem for utilstrækkelige og malplacerede i en voksensenge, hvad der selvfølgelig ikke er vist, at juniorerne vil føle, men en risiko man løber – spørgsmålet er om man er villig til at løbe risici med sine børns selvværd.

Juniorsenge mere sikre

Juniorsengen har sågar den fordel, at de ikke er ligeså høje som almindelige senge. Det vil sige at hvis dit barn falder ud over kanten om natten, så slår det sig mindre. Det kan også bedre komme ind og ud af sengen, hvis det har en tendens til at gå i søvne. Uanset hvad, så er det et langt sikre valg end de høje voksne senge. Dét samt det forhold, at juniorsenge har en mere positiv indflydelse på dit juniorbarns selvværd, ved at sende et signal om, at barnets proportioner ikke er ”forkerte”, er to gode grunde til ikke at forjage dit barn mod voksenlivet.

Find juniorsenge her

Med nybyggeri får du det, som du gerne vil have det

Et funkishus (foto benee-huse.dk)

Byg dit drømmehus i dag (foto benee-huse.dk)

Er der noget som nybyggeri? Nej vel?! Det er da skønt at træde ind i noget, som netop er opført. Det bliver faktisk ikke bedre. Alt er så fint, intet er spoleret, ingen har betrådt det endnu. Og det allerbedste er naturligvis, hvis du selv har haft indflydelse på nybyggeriet, for så er alt jo blevet, som du gerne ville have det, ikke sandt? Følelsen af at have været med til at opføre noget helt nyt, det giver bare en god og lækker mavefornemmelse. Så hvorfor ikke bare tage springet og få denne dejlige mavefornemmelse? Det er nemt og enkelt, det kan simpelthen lade sig gøre for alle og enhver, så det skal du ganske enkelt benytte dig af, for alt andet ville da være helt tosset.

Med nybyggeri kan du skabe dit drømmehjem

Når man så har taget den endelig beslutning om, at man gerne vil have opført et nybyggeri, som jo er en strålende idé, så skal der overvejes nogle andre ting også. Man skal jo finde ud af, hvor man gerne vil have opført nybyggeriet. Det kan være en svær og krævende beslutning, for det er vigtigt, at man får truffet det helt rigtige valg. Men når man så har gjort det, så er man heller ikke et eneste sekund i tvivl om det. Når den beslutning så er taget, ja så skal man ud og have fundet en, som kan føre dine drømme ud i livet. Du skal med andre ord ud og finde en, som kan opføre dit drømmehus. Her er det vigtigt, at man finder en god samarbejdspartner, som kan imødekomme ens krav og behov, for alt skal jo være helt perfekt, når man skal i gang med sit nybyggeri. Så undersøg alle muligheder, inden I vælger en samarbejdspartner, det er det mest fornuftige.

 

Klik her og kom i gang med dit nybyggeri

Der gives gode rammer for familiens udfoldelse i et længehus

længehus (foto: ltm.dk)

længehus (foto: ltm.dk)

Et længehus er et perfekt hus, hvis der skal fordeles plads imellem børn, voksne og samlivet lige midt i mellem. Hvert længe har sin helt egen essens, der er bestemt af brugen af lige præcis dette. Det betyder således, at der bliver skabt en skøn og god plads imellem børn, voksne og samliv. Det handler om i disse fusionerende tider, i disse tider med øget dynamik imellem de forskellige stadier af dagligdagen at kunne skabe de perfekte rammer for den særlige eksistens, der betegner hvert enkelt. Ved på den måde at investere i et længehus, investerer man således også i et hus, der ikke bare er et hus. Man investerer således i et hus, der med enorm detaljerigdom forsøger at give hvert enkelt eksistens de perfekte udfoldelsesmuligheder. Rammer skal ikke længere ses som noget fængslende, men omvendt, som det der befrier den enkelte eller fællesskabet fra den meningsløshed, der truer, når rammerne pludseligt forsvinder. Det svære er nu om dage selv at gennemskue dette, og det vil altså sige selv at kunne skabe rammerne for den mest rige eksistens.

Befriende betydninger

Hjemmet lyser på den måde op. Det kommer til at få en øget betydning, og det vil altså sige, at det giver en rigdom af friheder fra sig, når det paradoksalt nok sætter rammerne for det. Det har noget at gøre med, at betydning og livsrigdom ikke kommer af sig selv. Det kommer netop af et fravalg i en verden, hvor alt har potentiale til at være noget andet. Ved at sætte en dæmper på netop dette, gives der betydninger, der lige pludselig bliver ganske befriende.

Vigtige rammer

Et længehus tilvejebringer en form for kontakt med det vigtige, en særlig form for forbindelse imellem elementer og særlige møder. Det giver i høj grad mening at bygge sig et hjem, der leverer hyggelige rammer for fællesskab og individualitet.

 

Læs meget mere om længehus hos LTM

Der er stor forskel på printerpapir, så find det bedste!

Printerpapir (foto kontorting.dk)

Printerpapir (foto kontorting.dk)

Er du også en af de typer, der bare bedst kan lide at printe ting ud, så du har dem sådan fysisk. Du bryder dig ikke om at sidde og skulle læse en masse på computeren, hvilket i øvrigt heller ikke er særlig godt for ens øjne, hvis det er noget, man gør alt for meget. Sådan er der mange der har det, og derfor er det også bare så godt, at man har mulighed for at printe det ud, men det kræver så også lige, at man har noget godt printerpapir, for det gør bare hele oplevelsen lidt bedre, ikke sandt?

Find printerpapir af god kvalitet

Der findes meget forskelligt printerpapir, selvom det måske virker lidt mærkeligt, men det gør der altså, og der er også stor forskel på det forskellige printerpapir. Noget er bare af bedre kvalitet, og det er dejligt. Med godt printerpapir undgår man, at alt blækket bliver tværret ud på ens papir, for så er man jo lige vidt, for det skidt kan man jo ikke bruge til noget, vel?

Find dit printerpapir til en god pris

Det kan måske godt virke lidt uoverskueligt og dyrt, hvis man skal printe alle sine ting ud på printerpapir. Men det behøver ikke at blive meget dyrt, man skal bare finde det helt rette sted at købe sit printerpapir. Der findes butikker, som er eksperter og specialister i den slags, og de har et kæmpe udvalg af diverse printerpapir. Det er bare med at gå på opdagelse og så finde et sted, hvor de forhandler til en rigtig god pris. Disse steder findes, så det er bare med at få dem fundet. For hvis man finder sådan et sted, hvor prisen er god, så er der altså rigtig mange penge at spare. Tit er det billigere, hvis man køber meget på en gang, og så behøver du heller ikke købe så ofte.

Klik her og find printerpapir

Løs mange problemer i børneværelset med en halvhøj seng

halvhøj seng  (foto: traevarer.dk)

halvhøj seng (foto: traevarer.dk)

Det er aldrig let at indrette sig – faktisk er det en kunst i sig selv. Indretning af et børneværelse kan være en endnu større kunst. Her er der tale om et rum, hvor der i langt højere grad skal være plads til rod. Rod er et fyord for rigtig mange mennesker – for forældre er det især et fyord, i forhold til, hvad det er for mange andre. Det kan skyldes, at forældre i forvejen har enormt mange forskellige ting at se til hver dag, så oprydning kan virke uoverskueligt og på mange måder som en meningsløs opgave. Når man indretter sit barns værelse er det dog af yderste vitalitet, at man husker på, at man som barn skal have lov til at rode. Det er en del af det at være barn. Alle børn roder i højere eller mindre grad, og hvis forældre vil give dem lov til at være børn, så skal de også have lov til at rode.

En måde at skabe ekstra plads på børneværelset, er hvis man køber en halvhøj seng. Under sådan en seng kan der organiseres det, der skal organiseres, eller barnet kan få lov til at have sit rodehjørne der.

En halvhøj seng inspirerer til leg

Overgangen fra tremmeseng til juniorseng kan være skelsættende for dit barn – overgangen fra juniorseng til eksempelvis en køjeseng kan være endnu mere skelsættende og grænseoverskridende for barnet. Det kan man efterkomme ved at købe en halvhøj seng – her er der en overskuelig afstand til gulvet, samtidig med at man er hævet, således at barnet får følelsen af at have en køjeseng, som mange børn drømmer om.

Mange halvhøje senge har også installeret eksempelvis en rutsjebane, således at dit barn får en god start på dagen ved at rutsje ud af sengen. På den måde starter dit barn hver dag med en lille leg, hvilket ellers kan være umuligt at presse ind i morgenrutinen.

Køb en halvhøj seng her

Væk din sommer i live med altaner i stål

Altaner stål (foto: minaltan.dk)

Altaner stål (foto: minaltan.dk)

Det er varmt, det er sommer, og du sidder og koger indenfor i din lækre lejlighed på tredje, fjerde eller femte sal. Du vil gerne ud, men orker ikke at pakke en lille taske, hoppe på cyklen og drøne af sted til parken. Har du overvejet en altan i stål? Har din nabo en altan i stål? Hvorfor har du ikke tænkt på altaner i stål før? Altaner i stål til ethvert hjem Uanset om du bor i lejlighed eller i hus, kan flotte og stilrene altaner i stål nemt blive tilbygget facaden eller bag- eller forsiden af dit hjem. Og når først de er der, kan det næsten med hundrede procents sikkerhed siges, at du ikke kommer til at fortryde det. Altaner i stål findes i mange størrelser, nogle store nok til at du kan få en lille liggestol derude, men alle sammen store nok til en lille grill, der kan være med til at gøre en hyggelig sommeraften tusinde gange hyggeligere. Det kan især være en fordel med altaner i stål, hvis du bor i en større by – måske endda på tredje, fjerde eller femte sal – hvor der pludselig er langt ned til gården, og der om sommeren som regel er kø til fællesgrillen. Her er der hverken langt eller kø, hvis du har din grill stående ude på din altan i stål. Altaner i stål forlænger din sommer Når det begynder at blive lidt køligt, går man som regel op fra gården eller cykler man hjem fra parken, men er man den heldige indehaver af en eller måske endda to altaner i stål, kan man blot åbne døren, gå ind og hente et tæppe til sig selv og sin partner, ven eller familiemedlem, og så kan man blive siddende og nyde de sene sommernætter. Altaner i stål forlænger og forenkler altså ikke kun dine grillaftener, de gør også din sommer længere, lysere og i sidste ende – forhåbentligt – bedre.

Se de flotte altaner i stål – og køb selv en her

Med sengegavle viser du dine gæster, at du går op i kvalitet

Sengegavl gør sengen færdig (foto sengespecialisten.dk)

Sengegavl gør sengen færdig (foto sengespecialisten.dk)

Hvis du har sengegavle til dine senge, vil du hurtigt og sikkert kunne forsikre dine gæster om, at du går op i den højeste kvalitet, når det kommer til design. Sengegavle er nemlig noget af det mest designerrigtige, som du kan have til din eller dine senge i huset. De er pæne og samtidig er sengegavle også enormt praktiske, til hvis du skal se noget tv fra din seng, læse en god bog eller måske bare sætte dig op og vurdere, hvad du skal lave i løbet af dagen, når du er stået op.

Kom godt fra start om morgenen med sengegavle

Sengegavle kan være med til at sikre dig, at du får en god start på dagen. Du kan nemlig trække puden op i ryggen og sætte dig lodret op af din nye, flotte sengegavl og på den måde sidde godt op, mens du samtidig stadig har dynen på. På den måde vil du kunne sikre en stabilitet i ryggen og sidde godt, mens du overvejer, hvad du skal få dagen til at gå med.

Hvis ikke det drejer sig om at få sparket dagen godt i gang, så kan sengegavle faktisk også bruges til at sikre en god rygstøtte, hvis du er typen, der elsker at læse en god bog om aftenen, inden du skal til at lægge dig til at sove, eller måske endda om morgenen, når du lige skal vågne og sikre dig, at poserne under øjnene er forgået, inden du letter på dig og kommer ud af sengen

Sengegavle er gode til dig, der har problemer med ryggen

Som førnævnt vil sengegavle sikre dig en god stabilitet i ryggen, hvis du er typen, der godt kan lide at læse en lille avis fra morgenstunden i sengen. Sengegavle kan være med til at sikre, at du får lavet alt det, du plejer og elsker, mens du samtidig kan blive siddende i sengen. Det må siges at være positivt.

Find sengegavle til hjemmets senge her

 

Find mere inspiration til sengegavle her:

Sengegavle læner dig væk fra en stiv nakke

Et funkis hjem

Et funkishus (foto benee-huse.dk)

Et funkishus (foto benee-huse.dk)

Forestil dig et smukt og kantet hjem med en enkel og stilren æstetik, hvor byggematerialerne afspejler en fremadsikret tankegang. Materialerne er ikke er organiske, som i så mange andre hjem. På den måde undgår du skimmel og den slags svamp. Huset ligger som en skulptur placeret i perfekt harmoni på den grund, hvor det er opført. Funkis stilen minder meget om bungalow-huse med deres flade tage og kantet natur. De deler også træk med arkitektur fra Bauhaus perioden, grundet den store emfase på det funktionelle. Men Funkishuse er mere end denne arv, de er også længehuse (rektangulære huse) og atriumhuse og vinkel/gårdhavehuse.

Vinkel/gårdhavehuse er en familieduelig Funkis

I et Funkis hjem af typen vinkel/gårdhavehus indrettes huset med et centralt køkken/opholdsrum, så huset nemt kan deles op i en forældre- og i en børneafdeling i hver sin side af huset. Det er en genial løsning for de familier, hvor man gerne vil have plads til også at være voksen, samtidig med at man giver sine børn deres egen lille del af huset at boltre sig på. Ved at dele det lidt, kan far og mor stadig sætte en jazzplade på og sidde og nyde et glas vin i forholdsvis fred og ro. Eller have gæster uden for mage forstyrrelser. Det hele skal ikke gå op i bleer og børneråb, man må gerne indrette sig til en bedre løsning, hvor der er tænkt i at alle behov skal integreres. Et funkis hjem er netop et sådant hus, hvor du kan gå til dit arkitektfirma og fremlægge dine behov og få skræddersyet en Funkis, som netop passer til dig. Du kan selvfølgelig også få både carport og læmur til din Funkis, hvis du har lyst til det. Du bestemmer. Funkis kan rumme det hele. Funkis kan rumme dig i hele din behovsudstrækning.

Find dit nye Funkis hjem her

Måske er det på tide at købe en rigtig gode juniorseng til dit barn

Juniorseng (foto: traevarer.dk)

Juniorseng (foto: traevarer.dk)

Når dit barn når en bestemt alder, så skal han eller hun ikke ligge i en tremmeseng mere. Det er for helt små børn. De kommer – hurtigere end man lige regner med – til en alder, hvor en god juniorseng vil være den oplagte løsning i stedet for. Og det handler faktisk om, at man ikke skal vente alt for længe med at købe en juniorseng. Et stort barn har simpelthen ikke godt af at ligge i en tremmeseng, hvis han eller hun til sidst ikke kan være der. Så tjek lige, om det ikke er ved at være på tide at skrifte tremmesengen ud med en juniorseng. Du kan læse mere om juniorsenge her under, hvis du har lyst.

Du kan finde den perfekte juniorseng til dit barn

En juniorseng er ikke en voksenseng. Det er en seng, der er imellem børnestørrelse og voksenstørrelse. Det er en seng, hvor dit barn rigtig kan få lov til at boltre sig. Det er vigtigt, at børn har god plads om natten, når de skal sove. For de små krabater vokser også om natten. Det er da helt sikkert. Og børn ligger ikke stille – det kan vi vist alle blive enige om. Så de skal have pladsen til at bevæge sig, selv om de sover. Det er meget vigtigt faktisk.

Du kan lede efter den perfekte juniorseng online lige nu

Hvis du ved, at det er ved at være på tide, at du køber den juniorseng, så start da din jagt lige her på nettet. Du kan finde en masse forskellige senge, så du kan blive inspireret til, hvilken en det skal være, når I står derude i butikken.

 

Klik her for at finde den helt perfekte juniorseng til dit barn

Ha’ en dejlig og flot seng at sove i

Få den bedste seng til dig eller en i din familie

Din søvn er vigtig og du skal tage hånd om den (foto sengespecialisten.dk)

Din søvn er vigtig og du skal tage hånd om den (foto sengespecialisten.dk)

Hver evig eneste nat tilbringer vi mennesker rigtig mange timer i vores senge. Det er en super dejlig følelse at ligge der, godt puttet under sin dyne og med hovedet placeret på en dejlig blød pude. Endnu bedre er det at vågne op med en følelse af velvære, hvor man kan mærke at man har sovet godt, og at man herved er fuldstændig klar til de strabadser, som dagen byder på. Nu hvor vi skal bruge så mange timer i vores seng, og hvor det er så helt vildt dejligt at have en god seng, så bør man også sikre sig, at det er tilfældet. Altså bør man for alt i verden sikre sig, at man har en rigtig god seng.

Udskift den gamle slidte seng med en ny og dejlig seng, der hjælper dig med at opfylde dit søvnbehov.

En seng bliver ikke ved med at være så god som ny, det er vigtigt at huske dette, og derfor betyder det også, at en seng bliver slidt med tiden. Det er nu også meget forståeligt taget i betragtning, at vi ligger i vores seng ca. 7 timer hver evig eneste nat året rundt. Samtidig med det, så bliver vi ikke yngre og vores kroppe ændrer sig med tiden. Hermed ændrer vores behov sig også i forhold til, hvilken seng den har det bedst med at ligge i. Derfor bør man engang i mellem lige overveje, om det er ved at være på tide, at man udskifter sin gamle hullede madras og seng. Din søvn er nemlig vigtigt, og det skal man tage alvorligt. Jo bedre seng, jo bedre søvn og jo bedre helbred og liv.

Se på en god seng, og find den helt rigtige seng til dig eller en anden i din familie.

Læs mere om gode senge her:

Gode senge er det vigtigste for en super søvn

Man gør børnene glade med en junior seng

Tempur senge kan give den rigtige støtte