Affaldsposer i flere størrelser og tykkelser

Til hverdag og fest, affaldsposer er en nødvendighed (foto: kontorting.dk)
Til hverdag og fest, affaldsposer er en nødvendighed (foto: kontorting.dk)

Alle bruger affaldsposer. Poserne, hvor du kan smide alt fra bananskræller til gamle papirer i. De er gode både at have i køkkenet, toilettet, kontoret, værelset – ja over alt. Derfor er affaldsposer et must i alle hjem og virksomheder.

Vær forberedt på situationen

Der findes et stort udvalg af forskellige affaldsposer. Nogle er små og kan rumme lidt, andre er store og kan rumme meget. Affaldsposer har forskellige tykkelser og volume. Du kan købe affaldsposer, der kan rumme 12, 15, 20, 30 , 45 og 50 liter. Derudover har de også forskellig højde, bredde og kommer i et forskelligt antal. De affaldsposer, som du skal bruge, afhænger altså alt sammen af, hvad du skal bruge dem til. Hvis affaldsposerne blot skal bruges til lidt skrald på kontoret, så er en 12 liters affaldspose stor nok, men skal du smide store ting ud, så skal du op og have en af de store affaldsposer. Tykkelsen på poserne har også betydning for, hvad du kan smide i poserne, inden de revner. Det er derfor vigtigt, at du ikke smider meget tunge ting i de tynde poser, for så risikerer du, at det hele ender på gulvet.

Jo flere affaldsposer, jo billigere

Hvis du skal købe affaldsposer til kontoret eller virksomheden, så er det praktisk at købe et stort parti. På den måde kommer du aldrig til at mangle dem, og derudover sparer du også mange penge. Jo større pakkerne med affaldsposer er, desto billigere er det nemlig. Hvis du gerne vil spare penge, så skal du bare købe affaldsposer, der sælges i store pakker. Den største pakker med affaldsposer sælges med 72 stykker. Prisen på affaldsposer varierer alt efter tykkelse, størrelse, volume og antal.

Hvis du gerne vil vide mere om affaldsposer så klik her.

 

Find mere inspiration til hjemmet og kontoret:

Besparende og hygiejnisk sæbedispenser

Der er stor forskel på printerpapir, så find det bedste!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *