Brug dit vitrineskab så smart som muligt

Få nemt et overblik med vitrineskabe (foto: traevarer.dk)

Et vitrineskab er et klassisk møbel, som kan give et nostalgisk pift til et moderne hjem. Der er et væld af anvendelsesmuligheder med et vitrineskab, og der er i virkeligheden ingen grænser for, hvordan man kan anvende dette lækre møbel. Få inspiration til at forene traditioner og moderne indretning med et flot vitrineskab i denne artikel, hvor du kan få idéer til, hvordan du bruger et vitrineskab som en naturlig del af moderne indretning.

 

Brug et vitrineskab til at udstille det fine porcelæn

 

En klassisk anvendelse af et vitrineskab er til at fremvise det fineste porcelæn, man har i huset. De fleste af os har oplevet denne anvendelse i stuen hos bedstemor, som passede på arvesølvet og de flotte tallerkener med guldkant ved at stille dem i et vitrineskab. Et vitrineskab beskytter det fine stel på den optimale måde ved at skærme af for støv og fedtede fingre fra nysgerrige småbørn, og man kan samtidig nyde porcelænet ved at se igennem glasset på det. Denne anvendelse af et vitrineskab er måske nok utrolig traditionel, men den passer stadig perfekt ind i de fleste hjem og giver en praktisk mulighed for opbevaring af tallerkener, glas og bestik.

 

Køb et vitrineskab til dine gamle albums

 

En anden mulighed er at bruge et vitrineskab som reol til gamle albums. Her kan man udstille sine yndlingsalbums, og de står samtidig i sikkerhed for sol og støv. Selvom man måske ikke bruger sine CD’er så ofte længere, kan man få glæde af dem i lang tid endnu ved at stille dem i et vitrineskab, hvor de kan pynte og stå i sikkerhed, indtil man bliver nostalgisk og vil finde dem frem igen. Der er altså masser af mulighed for at bruge sit nye vitrineskab på en moderne måde, hvis man har lyst til dette. Udover de nævnte anvendelser er der selvfølgelig også et væld af andre muligheder, og man kan stille alt fra bøger til skulpturer i sikkerhed bag glaslågen.

 

Find et flot vitrineskab på traevarer.dk

 

Læs mere:

Spisebord er familiens mødested

Juniorer skal have juniorsenge

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *