Vil du have tyggegummi til kontoret, messen eller mødet?

sæt en stander med tyggegummi i receptionen foto kontortingdk
Sæt en stander med tyggegummi i receptionen (foto: kontorting.dk)

Uanset om man mangler en opfyldning af tyggegummi til mødelokalet, om man ønsker at tilbyde jobsøgende en forfriskning ved de forestående jobsamtaler, eller om man mangler tyggegummi hos sin tandlægepraksis, så finder du her en variant, der passer lige til dit behov.

 

Tyggegummi i tre varianter

Alle har en favorit inden for tyggegummi og de mest populære mærker er Stimorol og V6. I sortimentet finder du lige akkurat disse to mærker i lidt forskellige design. Stimorol kommer i en lille fin pakke, som også bruges til display. Den nederste flap vipper man ud og herfra kan man så tage et lille stykke tyggegummi. Denne løsning indeholder 170 stk. tyggegummipakker med hver to stykker tyggegummi i, alle i forskellige smagsvarianter. Der er altså til et stykke tid i denne beholdning.

 

En lille og mindeværdig gestus

Den anden variant med samme princip er fra V6, hvor også denne kommer i en lille kasse, som bruges til display. Også her finder man forskellige smagsvarianter, for eksempel lakrids eller citrussmag. På samme måde som med Stimorol, er der her 170 stk. V6 tyggegummipakker med hver to stykker tyggegummi i. Kassen er hvid og diskret og vil passe ind hvor som helst. Den sidste variant er også fra V6 og kommer i en lille pakke med 50 stykker fritliggende tyggegummier i, af smagsvarianten; Strong mint. Det er den billigste pakke men indeholder selvfølgelig væsentligt mindre. Den er perfekt til brug på sit eget lille kontor eller i hjemmet. Du finder altså både enkeltstående små pakker med tyggegummi eller de større displaybokse, hvorfra man kan tage små brevindpakkede tyggegummier, med to styk i hver.

 

Køb dit tyggegummi her

 

Find mere til kontoret:

Besparende og hygiejnisk sæbedispenser

En opslagstavle er en organisatorisk nødvendighed

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *