En Dunlopillo madras giver perfekt støtte

Du får noget for pengene med en Dunlopillo madras (foto sengespecialisen.dk)
Du får noget for pengene med en Dunlopillo madras (foto sengespecialisen.dk)

Din søvn er det vigtigste redskab din krop har for at opnå fornyet energi. Gør dine betingelser for en god nats søvn så gode som muligt, og du vil opnå større livsglæde og en bedre sundhed. En regelmæssig og dyb søvn vil give dit et bedre immunforsvar, større overskud og overblik og dermed ro og glade dage. På dage hvor du skal yde ekstra enten psykisk eller fysisk i forbindelse med job eller for eksempel sport, er det en god ide, at sove regelmæssigt i dagene op til.

Dunlopillos madrasser indeholder syv komfortzoner, hvilket gør, at din ryg for den optimale støtte natten igennem. For bedste blodgennemstrømning og dybeste søvn er det vigtigt, at du din ryg får den rette støtte. Det er også måden, hvor på du undgår rygsmerter, skuldersmerter og en skæv og stiv nakke.

Køb den rette Dunlopillo madras

Når du skal købe ny madras, skal du gøre dig klart, hvad dine behov er. Sover du alene? Hvilken seng ejer du? Holder du mest af at sove hårdt eller blødt? Dunlopillos klassiske madrasser af naturlatex fås i tre hårdheder. Kun du ved, hvad du foretrækker.

En madras kan ikke undgå at blive lagt til, men det burde som udgangspunkt ikke ødelægge din søvn. Dunlopillos madrasser er dog designet således, at de kan vendes en gang imellem. På den måde undgår du, at den bliver hurtigt skævt og brugt.

Sengebetrækket er af ren bomuld, og det kan vaskes ved tres grader. Det er praktisk og nødvendigt, hvis du vil have en sundt indeklima. Din seng suger meget fugt natten igennem.

Find din Dunlopillo madras her: www.dunlopillo.dk/madrasser/

Se på en god tempur madras her: Tempur former sig efter din krop

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *