En seng hjemmets allervigtigste møbel – se her hvorfor

Spar sammen til en god seng! (foto Dunlopillo.dk)
Spar sammen til en god seng! (foto Dunlopillo.dk)

En seng består af mange dele

Hvis du skal ud og have en ny seng, er det vigtigt, at du finder en, der både er i den helt rigtige størrelse, og som er kvalitetstestet, så du ved, at du ikke bare køber noget billigt skrammel, der falder fra hinanden allerede første nat.

Udover det skal din seng selvfølgelig bestå af nogle andre dele, som helst også skal være perfekte, for at hele din natte- eller soveoplevelse bliver perfekt. Her skal du blandt andet til at finde en madras, dyne, pude og betræk til disse, hvis du vil have en optimal seng.

”Byg” din egen seng

Som ovennævnt er der nogle komponenter, som er vigtige at tænke ind i processen omkring valget af den perfekte seng. Du skal både sørge for, at din hovedpude er så blød, at du nærmest falder i søvn ved at lægge dig på den, at din dyne hverken er for varm eller for kold, og at din madras er perfekt i blød- eller hårdhed, når det kommer til din ryg. Når de ting så er klaret, mangler du bare at finde det perfekte ”stel” til at huse alle de ting, og det er her, at selve underdelen af din seng kommer ind i billedet. Når du har fundet den, og har opfyldt alle ovenstående ting, får du en perfekt seng.

Sengen er hjemmets vigtigste møbel

Hvis du har haft en lang og hård, udmattende dag på arbejdet, hvor du har skullet nå en million ting, er det vigtigt, at du kan sove godt om natten, så du kan være frisk og veludhvilet til endnu en dag. Det kan du kun, hvis du finder en god seng, som er dejlig for dig at ligge i, og som ikke er så dejlig, at du ikke kan komme op fra om morgenen.

Find en flot seng her

 

Læs mere om senge:

Gode senge er det vigtigste for en super søvn

En god seng er grundlaget for en god hverdag

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *