Få et fint soveværelse med et sengetæppe

Et sengetæppe pynter mere end du tror (foto cahetu.com)
Et sengetæppe pynter mere end du tror (foto cahetu.com)

De fleste mennesker tilbringer meget tid i deres soveværelse. Det er her, vi bruger omkring en 6,7,8 timer om natten på at sove. Det er her, nogle måske ser TV, inden de falder i søvn. Det er her, nogle klæder sig af og på foran et spejl med tøj fra garderobeskabet, og det er her, hvor nogle måske tager make-up på foran spejlet også efter en tur i badet om morgenen.

Vi bruger meget tid i soveværelset, og derfor er det også vigtigt, at det er et sted, vi har lyst til at være. Det skal være både super praktisk men også rigtigt hyggeligt, og et rart sted at bruge tid. Her får du lidt tips og tricks til, hvordan du indretter dit soveværelse hyggeligt og praktisk på en gang.

Find et fint sengetæppe til din seng, det pynter

Det første, du skal gøre, er selvfølgelig at have de møbler i soveværelset, som du har brug for. Seng, skab, kommode og måske et spejl. Det skal være praktisk at bevæge sig rundt og få tøj på og gøre sig klar til dagens gøremål. For at skabe lidt hygge i rummet kan du sætte nogle stearinlys på kommoden, som også kan være super fine at tænde en mørk morgen, hvor man mest har lyst til at blive liggende i sengen. Tænd et par stearinlys, og efter lidt tid har du måske alligevel lyst til at komme op, når der nu er lidt lys i rummet. Puder på sengen kan også gøre det ekstra hyggeligt.

For at få sengen gjort hurtig fin igen, efter du er stået op, kan et sengetæppe være en stor hjælp. Vælg et i en flot farve, som du nemt lige kan slynge over sengen. På den måde behøver du ikke engang at redde sengen, inden du tager af sted.

Find et sengetæppe her: http://www.cahetu.dk/maerker/hay/hay-sengetaepper

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *