Få en strømlinet altan i en glas altan

Sæt en god altan på jeres hjem (foto minaltan.d)
Sæt en god altan på jeres hjem (foto minaltan.dk)

Hvis du er en af dem, der bor i byen, kan det være at du indimellem savner adgang til frisk luft fra din egen lejlighed – specielt hvis du ikke har direkte adgang til en gårdhave eller lignende. Selvfølgelig er der byens grønne muligheder  i form af parker og skove, men det er bare heller ikke helt det samme, vel? Det kræver tit at skulle planlægge det ind i dagen, men du vil nok gerne bare kunne nyde din morgenkaffe inden dagens gøremål. Det er der heldigvis råd for.

En populær tilføjelse til boligen 

Alternative et er at investere i en altan til din bolig. Det er blevet meget eftertragtet, også blandt de købere, der leder efter deres drømmehjem rundt omkring i Danmark. Det gør ikke alene din bolig mere værd i form af kroner og øre, men det er også en luksus i hverdagen, som ikke kan gøre op i penge. Den vil hurtigt kunne tjene sig ind igen.

Jer, der ikke har mulighed for at nyde sommeren fra jeres hjem, vil pludseligt have mulighed for at nyde den store mængde lys og den friske luft der kommer i hjemmet. Det giver derudover også ekstra plads til hjemmet, det det jo udgør et reelt ekstra rum, og det ekstra lys er ikke noget, du vil undvære igen.

Sommeren er der, hvor du vil nyde din altan allermest. Du kan holde lange, lune sommeraftenener med dem, du holder af eller drikke din morgenkaffe, mens du læser dagens morgenavis. Derudover kan du nemt pynte din altan og gøre den personlig med blomster eller flotte træer. 

Prøv med en glas altan

Hvis du har besluttet dig nu for at du skal have en altan, er der nogle få overvejelser du kan gøre dig om hvordan den skal se ud. Det bedste er at du for det første synes om den, men for at skabe harmoni, skal den også passe til dit hjem. Du kan eksempelvis vælge mellem en stålaltan eller en glasaltan. De er begge en langvarig og god løsning, men det skal passe til den forestilling du har om din altan.

En altan giver mere plads

De har selvfølgelig deres forskellige fordele. Fordelen ved en glasaltan er at den for det blotte øje ikke er forstyrrende at kigge på. Der er nemlig ingen hårde elementer, der forstyrrer looket. Glasset er dermed sat sammen med galvaniseret stål, hvilket betyder at den holder sig flot i mange år og at der ikke går rust i altanen. Du kan ligeledes vælge om det skal være matteret eller gennemsigtigt glas, så du får den løsning, der passer bedst til dig.

Dog er det en god idé at lade sig rådføre ved eksperterne, som står klar til at give dig gode råd om din nye altan.

Se mulighederne for at få en glas altan her

læs mere her:

Find inspiration til din altan, før du beslutter dig

Få en smuk altan i galvaniseret stål

 

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *