Få styr på papirerne med kvalitetsringbind

Især kvitteringer er smarte at have i et ringbind (foto kontorting.dk)
Især kvitteringer er smarte at have i et ringbind (foto kontorting.dk)

Kender du til store stakke papirer, der hober sig op på kontoret? Det ser kedeligt ud, og kan for nogen være en stressende faktor. Du kan slippe for rodet og sætte de mange stykker papir ind i ringbind.

Ringbind er nemme at arbejde med. Du samler simpelthen bare papirer, der har samme emne i et ringbind. Du kan for eksempel lave en mappe, der hedder bank og deri kan du sætte alle dine lønsedler, skattesedler med videre.

Du kan også sætte plasticlommer i ringbindet og få styr på dine bonner. Der er mange boner og kvitteringer, som forsvinder i rodet, fordi de er nogle små størrelser. De kan dog være rigtig gode at gemme, da de kan bruges som dokumentation på købet og garantibevis.

En klassiker der holder styr på papiret

Ringbind er en helt klassisk mappe, som altid har været et fast del af kontoret. De består af et hårdt omslag og inden i to eller flere ringe, hvor du kan sætte dine papirer fast. Ringene lukkes op ved hjælp af håndkraft eller ved en lille metalstang, som åbner ringene. Papirerne, du sætter i ringbindet, skal blot være udstyret med det antal huller, som der er ringe. Du laver hullerne med en hulmaskine.

Ringbind fås i mange flotte farver og er altid udstyret med en bred ryg, hvor du kan navngive mappen, således ringbindene er nemme at holde styr på, når de står i reolen Du kan købe ringbind hos Kontorting. Du finder ringbindene i deres webshop, som er på hjemmesiden www.kontorting.dk.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *