Flotte og farverige juniorsenge til børneværelset

En god seng er altid en vigtig investering (foto traevarer.dk)
En god seng er altid en vigtig investering (foto: traevarer.dk)

Når børneværelset skal indrettes, er sengen et af de vigtigste møbler – hvis ikke det allervigtigste. Sengen har stor betydning for dit barn, da børn har brug for en god og lang søvn, og derfor skal sengen selvfølgelig understøtte dette. Udover dette aspekt, er sengen også meget mere end det. Med en juniorseng kan du både tænke kreativt, gøre børneværelset sjovere og udnytte værelsets kvadratmeter på en effektiv måde.

 

Mere end bare en seng

Når børnene er store nok til at få deres egen rigtige seng, men endnu ikke er store nok til en almindelige enkeltmandsseng, så er en juniorseng perfekt. Det kan selvfølgelig også være et spørgsmål om pladsmangel, og her kan en køjeseng være en perfekt løsning. Der er mange muligheder at vælge imellem, så læs endelig videre. Med en juniorseng sørger du for at opfylde dit barns basale behov, men med en juniorseng kan du faktisk opfylde meget mere end det. Hvis du mangler plads i børneværelset er en etageseng eller køjeseng, hvor der er plads til opbevaring eller leg nedenunder et oplagt valg. Ikke nok med, at det er et pladsbesparende møbel, så er det også sjovt for barnet at have en lille hemmelig hule at boltre sig i.

 

En højseng man kan bygge en hule i

Gå efter køjesenge med et solidt sengegærde, så sikkerheden er i top. Nogle køjesenge er desuden indrettet med et skrivebord nedenunder, så dit barn både får en seng og et tegne- eller lektiehjørne i ét møbel. Du kan også købe en juniorseng med skuffer under, som fungerer perfekt til opbevaring af legetøj eller sengetøj. Der er desuden utallige muligheder for at gøre juniorsenge mere sjove og farverige. Understøt dit barns interesser med et kreativt børneværelse i barnets yndlingsfarver. Du kan for eksempel pifte køjesengen op med et farverigt forhæng eller nyt sjovt sengetøj.

Se det store udvalg af juniorsenge og find den rette juniorseng til dit barn her.

 

Kig videre her:

Spisebord er familiens mødested

Vinreoler af træ er jordbundne og smukke i hjemmet

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *