Hvad dækker en indboforsikring?

En bolig med en masse værdifulde genstande

Mange vælger indboforsikringen fra, når de står og skal vælge forsikringer. Det er dog vigtigt at have en indboforsikring, da den både dækker over dine ejendele i hjemmet, en ansvarsforsikring og en retshjælpsforsikring. Det er muligt at få lavet en pakkeløsning på indboforsikringen, men indbo, ansvarsforsikringen og retshjælpsforsikringen vil typisk være en del af pakken. Du sikrer altså både dine ejendele, men du er desuden også dækket ind, hvis du kommer til at gøre skade på andre.

Få dækket dit indbo

Det er vigtigt at have en god indboforsikring. Forsikringen dækker alle de ejendele, du har i hjemmet. Dine ejendele kan have meget værdi for dig, og de kan være svære at erstatte. Forsikringen dækker dog ejendelene, så du kan købe nye og tilsvarende produkter.

Indboforsikringen går blandt andet ind og dækker dine ejendele, hvis der skulle opstå brand. Desuden kan indboforsikringen gå ind og dække, hvis der skulle opstå tilfælde af tyveri i dit hjem. Det kan også være, der enten er kommet en storm, eller at der er blevet oversvømmet, hvilket har gjort skade på dine ejendele. I disse tilfælde kan du også få dækket dine ejendele. Desuden dækker indboforsikringen også el-skader og frostskader.

Der kan altid opstå uventede situationer, hvor det er godt at have dækket sine ejendele. Det er ikke altid til at forudse, og derfor står forsikringsselskaber klar til at hjælpe dig med at finde den bedste indboforsikring til dig og dine behov. Du kan læse mere om indboforsikring på forsikringsportalen.

Det er vigtigt med en ansvarsforsikring

En indboforsikring går ikke kun ind og dækker dine ejendele, men den indeholder også en ansvarsforsikring. Det betyder, at du er forsikret i tilfælde af, at du skulle komme til at gøre skade på andre. Måske har du tidligere tænkt, at du ikke behøvede en indboforsikring, fordi du ikke ejer dyre ting. Ansvarsforsikringen i indboforsikringen er dog noget af det, der specielt gør indboforsikringen vigtig. Den går ind og dækker, hvis du gør skade på andres ting eller andre personer.

Det er vigtigt at have en ansvarsforsikring, fordi det kan være en dyr regning at stå tilbage med, hvis du kommer til at ødelægge andre folks ting. Det kan være, at du ved en fejl er skyld i, at en anden person vælter på cyklen. Det kan også være, at du ved et uheld kom til at ødelægge din vens dyre computer. Derfor er det en god idé at være dækket ind af en indboforsikring på forsikringsportalen. På den måde kommer du ikke til at stå alene tilbage med den kedelige regning på de ødelagte ting.

Retshjælpsforsikring

Retshjælpsforsikringen er også en del af indboforsikringen. Denne forsikring er med til at dække sagsomkostningerne ved forskellige sager. Du skal dog have en rimelig grund til at bringe sagen for en domstol. Desuden skal du også selv have søgt råd ved en advokat, der er medlem af Advokatsamfundet, og advokaten skal have sagt ja til at tage sagen. Du kan blandt andet blive dækket ind, hvis du er blevet sagsøgt i en erstatningssag.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *