Hvad rummer et gennemført hus?

Hvad indeholder et gennemført hus? Det kan der være mange forskellige svar og meninger om. Når det står til  mig er et gennemført hus et hus med det perfekte soveværelse. Det er det af flere grunde.

Et soveværelse er efterhånden noget næsten alle mennesker i det moderne samfund er ejere af. Det er et af de rum der, ligesom toilettet bare skal være et, eller flere af i et hus. Ikke ligesom en stue, da det er noget helt andet. En stue kan vel egentlig undværes, men det er ikke tilfældet med et soveværelse!

Bruger 1/3 af sit liv derinde

ID-100108650

Soveværelset og vel egentlig sengen er suverænt det rum, som man bruger det meste af sit liv i. Hvis man for eksempel siger, at man normalt sover omkring 8 timer, er det jo rent faktisk 1/3 af sit liv, hvilket virkelig er en hel del. Derfor er det nærmest for dumt ikke at investere i noget godt, når det gælder indretning af soveværelset. Det er vel på en måde absurd at folk giver flere penge for en sofa, end de gør for en seng. En sofa ligger man måske 1-2 timer i om dagen, hvilket jo ikke er noget ved siden af de 8 timer, man ligger i sengen. Det folk glemmer, er blot en lille vigtig detalje. Man er jo nærmest i en helt anden verden, når man sover, og det er lige netop det folk glemmer. De tænker jo bare ”når, det er bare søvn, det betyder sgu ikke det store om man sover på et liggeunderlag eller en dunseng.” Men det har virkelig en betydning, for den søvn man får i en seng, er langt bedre end den søvn, man får på et luset liggeunderlag. Men sørg for at holde ro, orden og harmoni i soveværelset. Det er slet ikke det samme og komme ind til en rodet seng, som at komme ind til en dejlig ny redt seng. Det kan simpelthen ikke sammenlignes.

Når man så skal have det perfekte soveværelse, skal man naturligvis have den perfekte seng. Hvis ikke man har det, resultere det i at man får en dårlig nattesøvn og i sidste ende ender det med at gøre ens hverdag stresset, fordi man ikke får sovet ordentligt og i stedet bliver irriteret. Så se dig efter en lækker seng som passer ind i husets stil og så derved gennemfører dit hus.

Når det kommer til boligindretning er det bare om at finde ud af hvad man kan lide i sit hjem og hvad det er man sætter pris på. I mit tilfælde gælder det soveværelset, for andre kan det være stuen.

Gør huset dit eget

Gør dit hus til dit eget personlige hjem. Et hus der afspejler dig, din personlighed og ikke alle andres. Dette kan godt være en udfordring for mange, der er dog håb der ude. Når det kommer til boligindretning handler det ofte om at finde ud af hvad det er man godt kan lide og så for så vidt muligt at lave dette til et gennemgående tema i hele huset. Dette vil bevirke dit hus får stil og personlighed med sig. Det vil gøre man kan se det er dig der bor der. Men hvor finder man så sådanne koncepter henne? Det kan ofte være svært, hvis ikke man ved hvad det er man skal lede efter. Der er dog inspiration over det hele. Film, serier, blade og ja selv magasiner der er 100 % dedikeret til boligindretning og designe. Hvis man er helt tømt for idéer kan man tjekke nogle decideret boligprogrammer ud. Såsom kender du typen eller liebhaverne. Her ser man hvordan andre personer bor og dette giver en et godt indblik i hvordan man egentligt selv godt kunne tænke sig at bo. Det er jo meget personligt hvad det er man kan lide. Nogle kan godt lide den klassiske sort på hvidt og andre er måske helt vilde met nogle prægende farver. Det er smag og behag, så lange man selv er glad for det betyder andres mening vel heller ikke så meget. Det er dog naturligvis rart at man kan vise sit hjem frem og folk så synes om det, men det er vel ikke det det hele skal komme an på – vel?

Så se dig omkring, der er massere af inspiration at hente, så længe man ved hvor man skal kigge!

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *