Hvis du gerne vil have alle dine ting ét sted, så køb et ringbind

Et praktisk ringbind (foto kontorting.dk)
Et praktisk ringbind (foto kontorting.dk)

Hvis du har et arbejde, der gør, at du bliver nødt til at printe en forfærdelig masse forskellige dokumenter, rapporter og regnskaber, så kan det være en god idé at sørge for at have et sted i dit hjem, på dit kontor eller på dit hjemmekontor, hvor alle de her dokumenter kan finde en plads. For eksempel vil det være utrolig smart for dit at købe et flot og smart ringbind, som kan huse alle de forskellige dokumenter, som du gennem tiden har fået printet og bare har lagt et eller andet sted i gemmerne – formentlig i et skab langt, langt borte.

Styr på noterne

Et eller flere ringbind på dit kontor kan være med til at sikre og sørge for, at der kommer orden og styr på tingene. Ringbind har nemlig den enormt smarte funktion, at de altid formår at finde plads i en reol og samtidig også har et mærkat på ryggen, som du kan skrive på. På den måde ved du altid, hvilke ringbind, der indeholder hvad, og hvilke ringbind, der befinder sig hvor.

Gør noget ud af de ringbind, du køber

Du kan finde ringbind i mange forskellige farver, og hvis du ikke ønsker at have ringbind, der er lige så kedelige som alle andre, der er offentligt ansat, så kan det være en rigtig god idé for dig at købe nogle smarte ringbind i forskellige farver. Du kan også købe ringbind, der er gennemsigtige, men som har en lille ”lomme” foran – på den måde kan du give det ringbind til din søn eller datter og bede ham eller hende om at lave en flot tegning, som du kan komme i den lomme, der sidder foran på ringbindet. Køb ringbind og gør dem personlige, men husk at de har et formål på dit kontor.

Find ringbind til kontoret

 

Få mere inspiration her:

Arkivskabe er også gode til hjemmets mange papirer

En opslagstavle er en organisatorisk nødvendighed

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *