Indretning af stuen

Boligindretning er et af de største tidsfordriv i det danske samfund. Folk bruger et utal af timer hvert år på at beslutte sig for, om ens vægge skal være den ene eller den anden farve, eller om man skal vælge den ene eller anden sofa. Det er vidst ikke en overdrivelse at sige, at der ikke findes mennesker, som ikke går op i indretning af deres boliger, for det er virkelig en ting, alle mennesker kæmper med. Og det kan være svært at gøre det op med sig selv, hvordan ens hus skal se ud, for det er ikke altid, at man ved det selv. Man har måske nogle visioner, men man kan ikke sætte ord på, hvordan disse visioner er, eller man har måske nogle idéer til hvordan ens bolig skal se ud, men man ved ikke lige, hvor man skal skaffe de forskellige ting, hvad de forskellige ting koster, eller hvem der skal lave de forskellige ting (male vægge og så videre).

Boligindretning - stuen

Boligindretning er et stort univers af muligheder, så det er svært at skrive en enkelt artikel, hvor man lægger fast, hvad boligindretning egentlig er, og hvad man skal gøre/hvad der skal til for at få sin bolig indrettet pænt. Så vi starter med at gribe fat i en af de vigtigste elementer i ens bolig, nemlig stuen.

Stuen

Alle mennesker har vel en idé om, hvordan deres stue skal se ud. Nogle forstiller sig en lille hyggelig stue med et lille diskret tv, og en afslappet sofa, et sted hvor man i sandhed kan slappe af efter en hård dag med hårdt arbejde. Det vil nok især være kvinder, som ønsker sig en lille hyggelig stue på den her måde. Man kunne forstille sig, at mænd måske mere forstillede sig deres stue med et kæmpe plasma fladskærm, med både en Playstation 3 og en X-box, og en stor reol fyldt med spil. Sofaen skal selvfølgelig være af sort læder, og så skal den være så behagelig at sidde i som muligt (behageligheden betyder selvfølgelig væsentligt mere end hvor flot sofaen er, det er jo klart). Der er altså et utal af forskellige visioner for, hvordan en stue skal se ud, og det kan være svært i en familie at nå til en overenskomst, for der er jo selvfølgelig mange delte meninger, og som det læses her, er der jo stor forskel på hvad mand og kone mener om stuen. Jeg siger ikke, det nødvendigvis behøves være sådan, men det er bare sådan man kunne forstille sig, det kunne være.

Boligindretning er egentlig i det hele taget noget mærkeligt noget, for det hele handler jo om, hvordan man ønsker sig det skal se ud rent personligt. Det er altså en meget personlig ting, boligindretning. Men når det skal gøres er man nødt til at gå på kompromis, for ellers når man aldrig til en overenskomst, og så får man altså aldrig indrettet sit hus, på en måde, så alle parter er glade.

Ønsker du noget inspiration, så prøv at læs denne blog: http://www.home-base.dk/

 

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *