Juniorsenge – til dine børn der vokser hurtigt

En god seng er altid en vigtig investering (foto traevarer.dk)
En god seng er altid en vigtig investering (foto traevarer.dk)

Hvordan køber man en seng til et barn, der vokser, tænker du? Det er meget nemt. En juniorseng er svaret. Og selvom det kan være svært at blive enige om, hvilken seng det lige præcis skal være, så er det godt at have et bestemt udgangspunkt.

 

Hos traevarer.dk har de mange forskellige muligheder. Der er både køjesenge, som kan laves om til både et slot eller have en rutsjebane. Eller de kan få én med en ekstra madras, så de kan have venner på besøg. Mulighederne er uendelige, så det kommer meget an på, hvad dit barn kunne tænke sig.

 

Bliv enige

Men selvom dit barn måske har nogle bestemte ting, som han eller hun bare VIL have, så er det vigtigt, at du som forælder stå fast i forhold til madrassen og de praktiske ting. Sengen kan godt være flot og pæn og sjov, men det er ikke sikkert, den passer lige præcis til dit barn.

Det kan for eksempel være i forhold til, om der skal være gelænder eller ej på sengen. Er dit barn vant til tremmesengen, kan det være en god idé også at købe en juniorseng med en eller anden form for gelænder på, eventuelt ét som kan tages af. Det er simpelthen for barnets egen sikkerhed.

Er dit barn det ældre, kan en seng uden gelænder sikkert godt gå.

 

En anden ting I skal finde ud af i fællesskab, er hvordan madrassen skal være. Det kan godt være, at du har nogle præferencer, men det har dit barn helt sikkert også. Derfor er I nødt til at blive enige. Prøv med nogle forskellige madrasser, og se om barnet har mere lyst til at ligge på nogle end andre. Prøv også at tage en med hjem og se efter nogle uger, om barnet sover godt eller dårligt om natten.
Det er også en god idé at spørge en medarbejder til råds – både med hensyn til sengen og madrassen. De har oftest styr på det, de står og sælger, så derfor kan de helt sikkert give nogle gode råd.

 

Se det store udvalg af senge til dit barn her og bliv klogere.

 

Kig videre herinde:

Vinreoler af træ er jordbundne og smukke i hjemmet

Spisebord er familiens mødested

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *