Sådan finder du den bedste elevationsseng tilbud

Seng (foto: dunlopillo.dk)
Seng (foto: dunlopillo.dk)

For mange er soveværelset efterhånden blevet mere end et sted, hvor man sover om natten. Der er sammen med den teknologiske udvikling flere og flere danskere, der bruger længere tid i deres soveværelser.

God søvn er kronen på værket

Denne udvikling kommer dels som følge af det teknologiske fremskridt, der er sket igennem de seneste år. Op gennem 90’erne begyndte danskerne at købe små billige billedrørsfjernsyn, som de stillede i deres soveværelser. Dermed fik underholdning en ny betydning i soveværelset. Denne udvikling er fortsat, og ligesom langt de fleste informations- og underholdningsmedier i dag har flyttet sig over fra tv’et til de tranportable platforme som mobiltelefoner, tablets eller bærbare computere, så er de også kommet med ind i soveværelset.

Derfor er bliver der nu også stillet højere krav til den seng, man ligger i, og hvad den skal kunne. Tidligere have mange danskere en boksmadras med meder. Meder var de enkelte U-formede træben, som sad fast på trærammen inde i boksmadrassen. Disse var enkle senge, men i dag er behovet anderledes.

 

Flere elevationssenge på tilbud

 

Elevationssengen er i de senere år blevet billigere. Tidligere var det kun hospitalssenge og de dyreste mærker, som kunne hæve og sænke madrassen efter behov. I dag er der flere udbydere på markedet, fordi elevationssenge er blevet billigere at fremstille i en ordentlig kvalitet. Der er derfor stor konkurrence om danskernes nattesøvn, og derfor er sengene ofte på tilbud.

 

Under sengerammen er der monteret nogle motorer, som kan løfte lamelbunden og madrassen i forskellige stillinger.

Der kan for eksempel være en motor til at løfte hovedenden op eller en motor til at løfte fodenden. Nogle elevationssenge kan også løfte hele sengen horisontalt. Motorerne styres normalt med en fjernbetjening, som brugeren kan bruge, mens vedkommende ligger i sengen.

Nogle mennesker kan måske godt lide at ligge med en løftet fodende, så benene kommer længere op. Andre vil måske hellere ligge med hovedet hævet. Alle kan lide at ligge i deres seng på forskellige måder, og derfor er det en rigtig god idé at kunne indstille sengen efter ens behov.

 

Se endnu mere om elevationsseng tilbud her

 

Læs også

Man gør børnene glade med en junior seng

Wonderland giver en fortryllende nattesøvn

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *