Sengegavle læner dig væk fra en stiv nakke

Gør senge komplet med en sengegavl (foto sengespecialisten.dk)
Gør senge komplet med en sengegavl (foto sengespecialisten.dk)

Er du vant til at bakse med puder og dyner, når du gerne vil sidde oprejst i din seng? Det kan være svært at få puderne til at slå til på den måde, man allerhelst vil have, når det kommer til at have dem liggende i ryggen og nakken.

Der findes heldigvis en let og hurtig løsning på dette. Du skal have en sengegavl. Sengegavle har mange fordele. Først og fremmest giver de din seng et udtryk af at være mere end en teenagers eller en ung rad, der lige et flyttet hjemmefra. Sengegavle får sengen til faktisk at ligne en seng fremfor en simpel madras.

Med en sengegavl har du muligheden for at sætte et personligt stilmæssigt præg på dit soveværelse. Sengegavle fås nemlig både i plys og læder og noget midt imellem. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du bedst kan lide.

Funktionalitet i højsædet

Udover at en sengegavl er med til at skabe et bestemt udtryk i soveværelset, så har den også en mere funktionel side. Sengegavle er nemlig fantastiske, når det kommer til støtte i ryg og nakke, når man gerne vil sidde oprejst i sengen.

Det kan være svært at få puder og dyne til at ligge ordentligt. I en sengegavl har du et blødt ryglæn, du let kan sætte dig op ad. Det er en rigtig god start, når det kommer til at ville sidde godt i sin seng.

Udover at en sengegavl er god at læne sig op ad, så er den også funktionel på en anden måde. Hvis du har to enkeltmandssenge, sættes en dobbeltsengegavl nemlig fast således, at den sætter de to senge sammen. På den måde får du hurtigt en dobbeltseng af to enkeltsenge, der ikke glider fra hinanden fra tid til anden.

Se et udvalg af sengegavle her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *