Spred hygge på kontoret med bloklys i flotte farver

Stearinlys byder velkommen i en rar atmosfære (foto: www.kontorting.dk)
Stearinlys byder velkommen i en rar atmosfære (foto: www.kontorting.dk)

Mange bruger meget tid på at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, når de sidder og hygger med familien. Men hvorfor ikke også gøre det på kontoret, hvor der ofte vil mangle hygge og være en mere klinisk stemning? Selvom kontoret selvfølgelig er et sted, hvor der som udgangspunkt skal arbejdes og ikke hygges, kan en rar og hyggelig stemning på kontoret, være med til at motivere medarbejderne.

 

Bloklys kan skabe et godt arbejdsmiljø

Det er vigtigt, at kontoret er et rart sted at være for alle medarbejdere. Hvis de ikke føler sig tilpas på arbejdspladsen, kan det gå ud over deres præstation i arbejdet. Derfor er det vigtigt, at der bliver gjort noget for, at medarbejderne føler sig hjemme på kontoret. Og lige præcis det, kan man opnå ved at have bloklys og andre hyggeting stående rundt omkring på kontoret. De fleste forbinder nemlig bloklys og andre levende lys med at sidde derhjemme og hygge med familien. Hvis der hygges på arbejdspladsen kan det også tænkes, at stemningen medarbejderne i mellem vil blive bedre, således at folk snakker pænere til hinanden og måske er bedre til at hjælpe hinanden.

 

Tiltræk kunder med bloklys og et rart miljø

Det er ikke kun de ansatte der vil nyde godt af, at der hersker en hyggelig og rar stemning på arbejdspladsen. Også de kunder der kommer og besøger arbejdspladsen, vil få følelsen af, at det er en rar arbejdsplads. Dette kan i sidste ende være det der gør, at de vælger at forblive kunder hos den pågældende virksomhed og det kan også vise sig at tiltrække nye kunder, fordi virksomheden får et ry som et rart sted at være kunde. Bloklys fås i mange forskellige farver, så de passer ind i indretningen på lige præcis dit kontor.

Bloklys til kontoret kan for eksempel købes hos kontorting.dk. 

 

Kig videre i disse indlæg:

Vil du have tyggegummi til kontoret, messen eller mødet?

Besparende og hygiejnisk sæbedispenser

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *