Denne type glas bruges i din glas altan

Udnyt at du har en altan (foto minaltan.dk)
Udnyt at du har en altan (foto: minaltan.dk)

En glas altan er en herlig opfindelse, som giver masser af lys ind i lejligheden. Om sommeren er det lækkert at kunne sidde på en glas altan i solens stråler, og om vinteren gør glasset, at der ikke skærmes af for det sparsomme sollys, man en gang imellem kan være heldig at blive udsat for. En glas altan er altså genial hele året rundt, og det kan være svært at undvære den, hvis man flytter.

 

En glas altan skal være sikker og nem at holde

For at sikre, at din glas altan ikke går i stykker, skal glasset i den være lavet på en helt bestemt måde. De fleste glas altaner i dag har hærdet glas i siderne, så holdbarheden er langt bedre end ved normalt glas. Dette gør, at man som ejer af en glas altan ikke skal være bange for at komme til at smadre en af siderne, når man bruger sin altan. Kommer man for eksempel til at ramme siden med hjørnet af en træbord, når man skal flytte det, vil ens glas altan altså ikke lige gå i stykker. Holdbarheden af det hærdede glas, som man bruger i den moderne glas altan, er cirka 5 gange så høj som for normalt vinduesglas.

 

Få ekstra plads

Derudover er der som regel påklistret et lag af klar eller sløret film på hver side af glasset, som forhindrer, at glasset kan splintres. Skulle uheldet være ude, og du kommer til at slå en side af din glas altan i stykker, skal du derfor ikke frygte, at din underbo får et uventet bad i glasskår midt i aftensmaden. På samme måde som med en bilrude, hvor glasset ikke splintres ud over det hele, vil din glas altan også kunne undgå at sprede glasskår over alt, hvis det laminerede glas ved et uheld bliver smadret.

 

Læs mere om en moderne glas altan herinde

 

Kig videre i disse indlæg:

Gå aldrig glip af det gode vejr med altaner i hjemmet

Væk din sommer i live med altaner i stål

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *