Vinreoler af træ er jordbundne og smukke i hjemmet

Start en flot vinsamling i dag (foto traevarer.dk)
Start en flot vinsamling i dag (foto traevarer.dk)

Vinreoler er meget mere end blot tilbehør. Ligeså meget som det handler om at have en funktionel reol til de vine, man har stående, handler det også om at finde en reol, der er skøn og smuk. Det handler med andre ord om at finde noget, der virker forskønnende og smukt til hjemmet. En vinreol er nemlig ligeså meget et møbel, som for eksempel en sofa eller en stol er. En vinreol er nemlig en form for funktionel forskønnelse af hjemmet. Tager man sin vinsamling og sin stil i hjemmet seriøst, er det uundgåeligt, at man vil komme til at knytte et par tanker til både stil og form. Det handler med andre ord om at finde vinreoler, der er flotte og lækre, vinreoler, som man naturligt finder smuk og skøn.

Kontrasterne

Vinreoler af flot egetræ virker kontrastfyldt i forhold til vinflaskerne. Når man indretter hjemmet, handler det nemlig i ligeså høj grad om kontraster og om forskelle, som det handler om ligheder. Egetræet og vinflaskernes glasskær vil passe symbiotisk og smukt sammen. Møbler af træ giver bare et flot resultat. Ved at indrette sit hjem med møbler af træ giver man hjemmet en smuk og jordbunden stil. Man giver hjemmet en helt særlig nuance, som gør det hyggeligt og rart at træde ind i. Modsat for eksempel metal og glas er træ nemlig smukt på den helt naturlige måde – På en måde som frembringer ro og hygge.

Jordbunden og smuk

Vinreoler af træ er altså et must for den, der gerne vil indrette hjemmet på en måde, der både er hyggelig og rar. Vinsamlingen kommer også til at bære prag af den jordbundne facon, som vinreoler ligesom skænker lokalet. Der skabes en smuk helhed af træ, mættet glas og store smagsoplevelser.

 

Læs meget mere om en vinreol her

 

Se desuden:

Indretning af stuen

Få styr på papirerne med kvalitetsringbind

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *