Vinreoler giver dit hjem et æstetisk udseende

Start en flot vinsamling i dag (foto traevarer.dk)
Start en flot vinsamling i dag (foto traevarer.dk)

Vin er noget vi alle, gamle som unge, nyder fra tid til anden. Det er blevet et symbol på ro og idyl at sidde med et glas vin i aftensolen, og er noget vi gør når vi har god tid. Vi lader vinen afkøle og dekantere, og nyder den i en rolig atmosfære enten i sociale sammenhænge eller alene.

 

God opbevaring er en del af oplevelsen

Som mennesker finder vi nemlig behag i traditioner og ting vi kan samles om, og er rammerne en smule sofistikerede, indgår vinen ofte som et vigtigt element. Ofte er det dog sådan at vi køber en flaske vin med det formål, at den skal drikkes samme aften. Det er sjældent at vi opbevarer vin – og da slet ikke god vin, i længere tid end et par dage. Studier viser nemlig at 80% af den vin vi køber med hjem bliver drukket i løbet af 24 timer, og oftest til middagen fredag og lørdag aften.

 

Lær at nyde god vin over længere tid

En vinreol kan derfor vise sig at være en effektiv og funktionel løsning, og kan give stemning til enten køkkenet, stuen eller vinkælderen. Den former hjemmet og gør det til centrum for fest og fornøjeligheder, som både er til glæde for dig og dine gæster. Vinreolen kan være med til at forbedre og forlænge oplevelsen af en god vin, og er samtidig med til at forny dit hjem og give det udtryk. Den kan være grunden til at vi vælger og drikker kvalitetsvine med større omhu, netop fordi den gør det så nemt at hive en lækker årgang frem når vi samles med familie og venner. Udover at give hjemmet karakter er vinreolen også praktisk og funktionel. Den giver et overblik over dine vine, som du ellers ikke ville have hvis de stod gemt væk i et skab. Reolen er således ikke blot et møbel eller tilbehør til din vin, den er med til at gøre hjemmet smukt og indbydende, og vinen ligeså.

 

Se det store udvalg af vinreoler her!

 

For mere inspiration klik herind:

Løs mange problemer i børneværelset med en halvhøj seng

Besparende og hygiejnisk sæbedispenser

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *