Et vitrineskab pynter i dit hjem

Få nemt et overblik med vitrineskabe (foto: traevarer.dk)
Få nemt et overblik med vitrineskabe (foto: traevarer.dk)

Vitrineskabe fås i mange forskellige stilarter og modeller. Mulighederne for at indrette med et vitrineskab er mange, og hvilken model eller stil du vælger, kan ofte hænge sammen med, hvor du vælger at indrette dig med et vitrineskab.

 

Pryd dit hjem med et vitrineskab

Mange vælger at bruge et vitrineskab sammen med indretningen i køkkenet for at bryde det og give køkkenet et lidt andet look. Indretningen kan også suppleres med ophængte vitriner – i hvilket som helst look. Et vitrineskab i jern giver for eksempel et lidt mere industrielt og råt look.

 

Find nemt de mest brugte sager

Et vitrineskab er næsten et uundværligt møbel i din indretning af stuen. Det er til opbevaring af det fine porcelæn og glas, og giver samtidig lidt hygge og opbevaringsplads  stuen – et sted man ofte ikke vil pryde med for mange store opbevaringsmøbler. Hvis du har en stor stue, har du mange muligheder for at indrette med vitrineskabe. De kommer nemlig mange størrelser og former, og du kan stort set bruge dem til, hvad end du lyster. Et ophængt vitrineskab giver for eksempel fir gulvplads, og hvis det er en lille model, kan du også bruge det som en hylde.

 

Se Trævarefabrikkens Udsalgs udvalg af vitrineskabe her

 

Få flere ideer:

Spisebord er familiens mødested

Juniorer skal have juniorsenge

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *