Et arbejdsbord skåner ryggen og øger moralen

Det er godt med en kreativ plads (foto travarer.dk)
Det er godt med en kreativ plads (foto travarer.dk)

Enhver der har gået i folkeskole, på gymnasium eller måske på universitetet kender følelsen af, at en opgave bliver uoverskuelig. Man roder rundt i tekster, bilag og dokumenter. Er der rod i omgivelserne, kommer der per automatik rod i hovedet og tankerne, hvilket hverken fører til en god arbejdsmoral, en god skriveproces eller, i værste fald, et godt resultat. Det sker ofte, hvis man ikke tager opgaven seriøst og for eksempel ligger i sengen, sidder ved spisebordet, eller i sofaen og skriver opgaven. Der er ikke plads til de mange papirer, man bruger i opgaveskrivningen, og når der ikke er det, forsvinder pladsen til at hjernen kan producere konstruktive tanker, som kan bruges til at fifle ned på papir eller taste ind på computeren. Derfor er det vigtigt, at man finder et godt, rummeligt sted at sidde, hvor man kan organisere sine ting og derigennem organisere sine tanker.

Sådan et sted kunne meget vel være ved et arbejdsbord. Arbejdsbordet er lavet til den slags arbejde, og det har derfor den fornødne størrelser, den rigtige højde og funktionelle justeringsmuligheder.

Et arbejdsbord er en tjeneste til din ryg

Skriver man en opgave, eller laver man noget arbejdsrelateret, hvor man skal sidde med det længe, så kan det give varige men, hvis ikke man sidder i den rigtige position, når man udfører arbejdet. Sidder man eksempelvis i sofaen, så er det skadeligt for ryggen, da højdeforholdet mellem bordplade og sofasædet ikke er beregnet til at sidde der for længe af gangen. Sætter man sig derimod ved et arbejdsbord, har man muligheden for at justere bordpladens højde, alt efter hvad man ønsker, og hvilken stol man sidder på. Skåner man sig selv for de kropslige komplikationer, som kan opstå, hvis man sidder forkert, bliver arbejdet også lettere at udføre, hvorfor et arbejdsbord er en optimal løsning.

Find dit næste arbejdsbord her:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *