Vissevasse postkort overrasker hjerterne og varmer relationerne

Vissevasse laver smukke motiver (foto cahetu.dk)
Vissevasse laver smukke motiver (foto cahetu.dk)

Hvem vil ikke gerne sende en hilsen en gang i mellem. Især på rejser er det en meget nærværende at tage kontakt til alle de sjæle, som man ikke får set nok i sin hverdag. Man vil på en eller anden måde gerne tæt på dem, nu hvor man er så langt væk. Brevet og postkortet er en måde at komme i kontakt med folk. Eller i hvert fald vise, at man holder af dem. Det er da heller ikke noget, man skal lade være med. Det er nemlig en rigtig god tradition, der eksisterer på tværs af kulturer. Med postkort kan man sige store ting med få ord. Man kan komme med store budskaber om kærlighed og troskab, eller man kan også bare fortælle, hvor fantastisk vejret syd for Kassel. Det er der ingen skam i at gøre. Det er nemlig den åbne form, der gør postkortet så fantastisk og så iøjenfaldende. Det er det, der gør postkortet til det enorme nærvær, som det nu engang er.

Postkortet der åbner

Et vissevasse postkort kan godt gå hen og blive den næste feries succes. Postkort der er personlige og anderledes er altid en succes, når modtageren åbner op for sin brevkasse. Brevkassen er altid spækket med overraskelser, men et postkort slår dog til hver en tid en tør og kedelig rudekuvert. Et postkort kan man nemlig aldrig gætte sig til på forhånd.

Den glædelige overraskelse

Et vissevasse postkort kommer til at være som en glædelig overraskelse, der vil virke helt fantastisk på den, der åbner det op og læser det. Postkortet er æstetisk skønt og simpelt. Længe leve de simple og bæredygtige løsninger, der viser vejen for de store budskaber i simple indpakninger. Når indholdet på den måde griber fat om postkortet former og omfatter det i al sin ærlighed, er der ikke andet at gøre end at tage hatten af og glæde sig over en så kærlig besked på tværs af landegrænser.

Se f.eks. Vissevasse postkort her

Læs også om lignende indretning:

Plakater giver finurligheder til væggene

Indretning af børneværelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *