Sådan pynter du godt op til jul

Pyntet juletræ med lys i baggrunden

Julen står endnu engang for døren –der skal pyntes op, så hjemmet både inde og ude emmer af dejlig julehygge. Men med så mange muligheder for at skabe de perfekte rammer for den bedste jul kan det være svært at vide, hvordan man skal gribe juleudsmykningen an. Men her kan du heldigvis hjælpe få hjælp – du skal pynte op, så du føler at det passer til dig og dit hjem og skaber hygge – med gaver og pynt. Find inspiration her.

Jul er traditioner

Dybest set er julen bundet op på traditioner – vi fejrer Kristi fødsel, der har medfødt mange traditioner i hjemmene rundt omkring med mad, gaver, pynt, kirkebesøg og meget mere. En elsket juletradition blandt både store og små er adventskalendere og julekalender – man vågner op til en lille gave hver eneste dag eller en lidt større gave hver søndag hele december.

Jul er hygge

Selvom julen er hyggens tid, er det også for mange en stresset tid med alle de ting der skal nås. Der skal laves mad, der skal bages pebernødder og pyntes op, og tilsammen kan det nemt komme til at tage så meget tid at man slet ikke har tid til at nyde den hyggelige juletid.

Her kan det være en stor fordel at holde det enkelt – hverken hjemmet eller stemningen er tjent med et hjem proppet med pynt. I stedet kan man satse på den enkle minimalistiske nordiske stil med enkle, stilfulde farver i stedet for at drukne i pynt i alverdens farver.

Ligeledes kan man med fordel slå 2 pligter sammen – har du nogensinde overvejet at gøre adventskalendere til en del af julepynten? Normalt forbindes adventsgaver mest med børn, men hvorfor skulle voksne ikke også kunne tage del i denne skønne tradition?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *