Print billeder ud af familien og hæng dem op derhjemme

Familie står under blomstertræ

Mangler du nyt liv i hjemmet, eller vil du designe den mest personlige indretning?

Der er hverken behov for dyrt udstyr eller tekniske egenskaber, når det kommer til at dekorere de mest personlige, skønne og livsbekræftende vægophæng.

Alt, hvad der kræves for at skabe personlighed i hjemmet, er en printer samt blæk og toner.

Herunder finder du inspiration til at lave de mest charmerende vægdekorationer med billeder derhjemme.

Dette skal du bruge

Der er ikke brug for en særlig sans for indretning eller evner i forhold til grafisk design, når det kommer til at skabe en hjemlig atmosfære i boligen. Når bare du har en printer, blæk og toner, har du alt det udstyr, der skal bruges til at opnå mental tryghed.

Det, du skal overveje i forholde til blæk og toner, er farverne.

Billeder og udprint af familie og venner er den mest oplagte metode til at gennemføre den personlige indretningsstil på.

Om du vil dekorere en farverig væg, eller om du foretrækker udprint i sort/hvid, afhænger af dine ønsker og krav til stil. Holder du af det minimalistiske udtryk, vil der være brug for mange toner med sort farve.

Vil du derimod designe en helt særlig væg med personligt ophæng, kan det være det rette at vælge farvepatroner til din printer.

Du kan lave en stilfuld collage med familiebilleder i en ramme med glas, eller du kan sætte hvert et billede fast på væggen med elefantsnot. Dekorationsstilen afhænger af, hvilket look der findes i din bolig.

Vælg de rette printerprodukter              

Der er forskel på vores printere. Nogle bruger laserpatroner, og andre anvender blæk og toner. Det er vigtigt, at du køber toner eller patroner, som matcher mærket på din printer. Dell, Brother, og HP er iblandt de mest udbredte og førende producenter af både printere og toner.

Når du vil lave et elegant, stilfuldt og flot ophæng med billeder, kommer du til at bruge en del blæk. Når først du er gået i gang med dit kreative vægprojekt, kan det være frustrerende, hvis du lige pludselig løber tør for toner.

Det er en god idé at købe et lille lager ind af blæk og toner på forhånd, så du får fuld frihed til at være kreativ og lade dig opsluge af de skønne minder, som dukker frem, når du kigger billeder.

Køb de bedste patroner på nettet

På nettet finder du de bedste priser på printertoner- og blæk. Der kan være mange penge at spare, når du benytter dig af mængderabat, og når du bruger tid på at undersøge markedet for de mange forhandlere.

Du udpeger de bedste forhandlere ved at vælge dem, som har et stort udvalg af kontorartiklerne, og som kan tilbyde blækpatroner til de skarpeste priser på markedet.

Du kan spare ekstra penge i forbindelse med dit kreative projekt ved at vælge kompatible toner. Her vil dit printertilbehør være produceret af en anden fabrikant end det firma, som har udviklet din printer. I praksis har det ingen betydning for kvaliteten af dine udskifter, når du bruger de uoriginale toner.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *