Find inspiration til din altan, før du beslutter dig

Livet er skønnere med altaner (foto minaltan.dk)
Livet er skønnere med altaner (foto minaltan.dk)

Alle mennesker kender til følelsen af pladsmangel. Måske er børnene vokset, familien er udvidet, jeres fritidsinteresser er pladskrævende eller i mangler simpelthen bare et rum til afslapning og fordybelse. Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel overveje at udvide dit hjem med en altan. En altan vil med garanti føles som et uderum i forlængelse med resten af hjemmet og blive dit nye yndlingsrum! På en altan kan du nyde morgensolen med en kop kaffe og dagens avis. Du kan også invitere venner eller familie på middag og vin i den friske luft. Der er mange forskellige slags altaner, så find inspiration til din altan, før du fastsætter dig på noget.

Find inspiration til din altan, før du fastsætter dig på noget

Der er en del overvejelser, du skal gøre dig, før du får monteret din nye altan. For eksempel er det ikke ligegyldigt, hvor den skal placeres. Du kan med fordel observere din husgavl en solskinsdag for at finde ud af, hvor du mest hensigtsmæssigt skal placere den, så du får mest muligt ud af de lyse timer. Derudover er det vigtigt, at din altan ikke får for meget blæst eller træk. Det ville være synd at få glæden ved dit nye uderum ødelagt af for meget kulde. Heldigvis kan du få påsat skærme om altanen, så du kan anvende dit fristed langt ind i efteråret også.

Find inspiration til, hvor du skal placere din altan

Fordelen ved ovennævnte afskærmning er også, at du bliver fri for naboernes nysgerrige blikke. Man kan godt få følelsen af, at man sidder i sin egen boble og kigger ud på verden, når man sidder på en altan, men verden kan altså også se dig. Det kan derfor være rart med afskærmning, så du kan slappe fuldstændig af på altanen uden at skænke andre en tanke. Det er trods alt det, der er meningen med en altan.

 

Klik her for inspiration til din altan

 

Find mere herinde:

Bo bedre med en stålaltan

Gå aldrig glip af det gode vejr med altaner i hjemmet

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *