Firmagaver kan gives til personer i og omkring virksomheden

firmagaver
Firmagaver kan også være flot design

Firmagaver bruges meget i det danske erhvervsliv, fordi de viser, at man er taknemmelig for det gode samarbejde. Dette samarbejde kan være med medarbejderne internt, der i høj grad anser firmagaven som et skulderklap. Det kan også være, at du ønsker at give dine kunder eller blot én særlig kundegruppe en firmagave som tak for den loyalitet, de har udvist. Samarbejdspartnere og leverandører får også tit en gave med på vejen, da de ofte spiller en essentiel rolle i virksomhedens daglige drift. Fordi firmagaven er så alsidigt et redskab til at værdsætte personer i og omkring virksomheden, så kan du med fordel bruge lidt tid på at finde den eller de helt rette gaver, som hver gruppe vil glædes over.

Firmagaver til samarbejdspartnere

Du kan som sagt selv vælge, om årets firmagave skal være ens, eller den skal tilpasses hver modtagergruppe. Hvis du vælger sidstnævnte, kan du her få lidt idéer til, hvad der vil falde i særdeles god jord. En gavekurv er en firmagave, der altid hitter, og fordi den kan produceres efter dine unikke ønsker, kan du lave den personlig. Hvis dig og en samarbejdspartner eksempelvis beskæftiger jer med drikkevarer, så kan du lægge spiritus i kurven, som I ved en god anledning kan smage sammen. På den måde bliver årets firmagave en del af jeres fælles referenceramme, som styrker jeres gode samarbejde yderligere.

Firmagaver til medarbejdere

Medarbejdere kan med fordel få en anden form for tak, end den du giver kunder og samarbejdspartnere. Dine medarbejdere arbejder således året rundt for at skabe resultater for dig og din virksomhed, og den arbejdsindsats bør belønnes. Der findes ikke mange firmagaver, som dine ansatte ville blive kede af at få; så længe du har gjort dig umage med at finde den, så vil de sætte pris på gestussen.

Se et udvalg af firmagaver hos Syddesign

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *