Køb elba brevordner og få styr på papirbunkerne

Et praktisk ringbind (foto kontorting.dk)
Et praktisk ringbind (foto kontorting.dk)

Elba er måske et mærke, du har stødt på i forbindelse med dit arbejde eller besøg på kontorer? En af de ting, de laver er en brevordner, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine fysiske dokumenter, hvad end det er i privaten eller i arbejdssammenhæng.

 

Få ro og orden

 

Uanset om du arbejder på kontor eller har papirer, der skal opbevares i hjemmet, kender du sikkert til de mange bunker af ustrukturerede dokumenter, der lander på enten skrivebord, gulv eller i skabet. Det kan være attester af forskellige slags, kvitteringer på computere og andre ting, vi ikke kan nænne at skille os af med endnu, eller som behøver lidt mere opbevaring. Derfor kræver det noget organisering og plads.

 

Det kræver derfor også den optimale løsning, der kan organisere det på den måde, der passer dig bedst. Der er mange muligheder at vælge i mellem, men en af dem, der er overskuelig og nem er med en brevordner, som også går under navnet, ringbind. Det er store, pladsfyldte mapper hvor du kan sætte dine dokumenter ind, samt inddele dem i kategorier og emner. Eller efter alfabetet eller dato. På den måde kan du gøre det bedst, som du synes. Og så du nemt kan finde det dokument, du leder efter. Du kan derudover også vælge at købe dem i forskellige farver, så hver mappe har sit eget emne. Eller hvis det giver dig mere ro og overskud at de er ens, er det løsningen for dig.

 

Den personlige brevordner

 

En brevordner kan måske hurtigt blive kedelig at se på i længden – specielt hvis du er en farveglad perfektionist. Fordi mapperne også er ideele til børn og unge i skole, med en masse opgaver, noter og andet, kan det være værd at tænke i nogen kreative baner for at gøre mapperne personlige og sjove. Tegn for eksempel på dem i forskellige farver. Lav en flot forside og sæt ind i plastikforsiden. Leg med lim og glitter. Kun fantasien sætter grænserne for hvor flotte og personlige brevornderne kan blive.

 

Køb din elba brevordner her

 

Få mere inspiration:

Kuglepenne er en af livets store nødvendigheder

Der er stor forskel på printerpapir, så find det bedste!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *