Man gør børnene glade med en junior seng

Give dine børn gode senge. (foto traevarer.dk)
Give dine børn gode senge. (foto traevarer.dk)

Børneværelset skal være rart og som skabt for børnene. Får børnene et lækkert børneværelse, får de også en behagelig oplevelse af de første år i deres liv. Det er derfor særlig vigtigt, at man som forælder køber børnene en ordentlig seng. Med en ordentlig seng får børnene også den tiltrængte tryghed om natten, når de skal sove. En seng kan således ikke rigtig overvurderes. Og særligt ikke, hvis det er en af de første senge. En junior seng er som skabt for børn, der har behov for ergonomi og tryghed. Med en junior seng bliver det muligt at slappe af og sove trygt om natten.

En let seng

Børneværelset er selvfølgelig også meget mere end bare en seng. Men sengen kommer unægteligt til at fungere som et blikfang, når man træder ind på værelset. Det gør den af mange grunde. Mest af alt på grund af dens størrelse. Men hvis den også gerne må fungere som et skønt blikfang, kan det være en særligt god ide at overveje en junior seng som mulighed. En junior seng føjer en æstetisk dimension til børneværelset, som er nødvendig, hvis det skal føles som en lethed og en leg at træde ind på det.

Et vigtigt værelse

Børneværelset er et særligt vigtigt værelse som forælder at dekorere og indrette fornuftigt. Det er det første værelse, som børnene kommer til at se og føle som deres eget. Der kommer unægteligt til at være mange minder forbundet med lige netop dette værelse. Indretter man børneværelset smukt og let, blandt andet med en junior seng, vil det fremtræde behageligt og legesygt på en og samme tid. Ligesom barndommen skal et børneværelse være trygt og legende at befinde sig i. Der må gerne være plads til hyggen, legen og letsindigheden. Det sørger indretningen blandt andet også for.

Se på en god juniorseng her: http://www.traevarer.dk/born/bornesenge/woody-bornesenge

Læs meget mere om senge her på bloggen:

Wonderland luller den liggende i en søvn uden sammenligning

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *