I senge får vi ny energi og overskud

Elevationssenge (foto: sengespecialisten.dk)
Elevationssenge er en personligt tilpasset seng (foto: sengespecialisten.dk)

Hvad skulle mennesket gøre uden en seng? Ens seng er både ens bedste ven og værste fjende. Sengen er nemlig den sværeste at komme ud af om morgenen, og den dejligste at lægge sig i om aftenen. Senge er stedet, hvor kroppen slapper allermest af og lader op til en ny dag. Og derfor er det nemlig så vigtigt, at du har en ordentlig seng. For hvis ikke du får nok søvn, har det flere sundhedsskadelige konsekvenser. Dårlig søvn giver dårligt humør og kan i værste tilfælde udløse stress og depression.

 

Sov bedre med en anderledes seng

Derfor bruges  søvn også som et torturredskab, da søvn er så altafgørende for, at vi mennesker fungerer optimalt. Det skader dog ikke kroppen, hvis du en gang imellem ikke får nok søvn efter en bytur eller en lang flyvetur, men på længere sigt kan det have vidtrækkende konsekvenser. De første tegn på, at kroppen mangler søvn, er manglende energi og ubehag i kroppen. Ved stort søvntab kan man godt begynde at se syner. Derfor er det så vigtigt, at du anskaffer dig en ordentlig seng, hvor du kan få den bedste søvn, som giver dig energi og overskud til næste dag.

 

Senge påvirker kroppen

Du har sikkert oplevet, at du sover dårligere, når du er ude at rejse, fordi du ligger i en fremmed seng. Det er ikke så mærkeligt, for din seng påvirker kroppen meget. Din krop skal nemlig have en seng, der støtter din nakke og ryg bedst muligt. Sover du i en seng, hvor madrassen er for hård til dig, så vil din krop være tilbøjelig til at ligge i en forkert sovestilling. Det vil give dig smerter i ryg og nakke og påvirke din søvn. Det vigtigste er derfor, at du finder en seng, hvor din krop kommer til at ligge i en neutralstilling. Herved belaster du ikke muskler og led, og du får hverken ondt i nakken eller ryggen i løbet af natten. Det vil give den bedste søvn, så du føler dig udhvilet og klar til en ny dag.

 

Hvis du vil vide mere om senge, så klik her.

 

Find ud af mere:

Juniorer skal have juniorsenge

Wonderland giver en fortryllende nattesøvn

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *